Cartea de vizita si imaginea firmelor

July 2, 2018 | Author: | Posted in Afaceri

Cartea de vizita si imaginea firmei au o stransa legatura. Cu o investitie minima, o carte de vizita ne poate aduce in timp un client bun care la randul lui sa aduca foarte multi bani afacerii pe care o conducem.

Cum lucreaza cartea de vizita?

Acesta este un motiv in plus sa ne gandim de doua ori ce fel de carte de vizita ne facem si cum o utilizam. Daca oferim o singura carte de vizita este foarte mica probabilitatea ca aceasta sa ne aduca clienti multi. Ideea este sa facem si sa raspandim cat mai multe carti de vizita pentru a le da altora posibilitatea sa ne contacteze.

Trebuie sa recunoastem ca cele mai multe carti de vizita, dupa 5-6 luni ajung in cosul de gunoi dar se poate intampla si ca dupa 2-3 ani sa-si aduca cineva aminte de noi si sa ne contacteze. Sunt multi care colecteaza aceste carti de vizita si le tin mult timp ca sa le aiba la indemana in cazul in care au nevoie.

Se stie ca de multe ori depinde si de calitatea acestei carti de vizita daca detinatorul o mai pastreaza sau nu. O carte de vizita cu un design atragator va fi mai usor de pastrat decat una cu un design slab. Trebuie sa tinem cont de estetica cartii de vizita pentru ca aceasta sa aiba un impact cat mai pozitiv asupra imaginii firmei pe care o reprezinta.

Cantitatea conteaza

Cand comandam carti de vizita, trebuie sa ne gandim ca astfel facem o investitie in imaginea firmei noastre pentru ca aceasta ne va tine locul in fata persoanei la care ajunge. Nu stim daca va avea sau nu efect insa in mod sigur ne va oferi o noua imagine in fata altora.

Cu cat impartim mai multe carti de vizita cu atat avem sanse mai mari ca cineva sa ne contacteze. Investitia intr-o carte de vizita este destul de mica dar si efectul este la fel de mic daca nu impartim celor interesati ci tuturor.

Cu toate acestea, pretul cartilor de vizita este atat de mic incat este de recomandat sa le oferim de fiecare data cand vedem ca cineva este interesat de produsele comercializate de catre noi.

Comments Off on Cartea de vizita si imaginea firmelor

Author:

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.