Nunta de poveste in Bucuresti

March 21, 2019 | Author: | Posted in Afaceri

Restaurantul NoNameEvents este locul potrivit pentru a-ti organiza nunta, daca iti doresti ca aceasta sa fie stabilita cu atentie si profesionalism, pana la ultimul detaliu. Daca locuiesti in Bucuresti, in sectoarele 2, 3 sau 4 si nu numai, NoNameEvents este locul potrivit pentru pentru organizarea zilei in care iti vei incepe viata alaturi de persoana iubita, restaurantul fiind situat in zona Berceni, pe strada Mariuca, la numarul 1A, din sectorul patru.

Cele doua saloane, cu capacitatea de 40 pana la 60 de persoane, sunt decorate cu atentie si dedicare, pentru ca locul sa fie placut, potrivit pentru o nunta de succes.

  • “Nunta la cheie”

Restaurantul are un concept numit “Nunta la cheie”, care este un pachet all inclusive, ce implica: aranjarea meselor, scaunelor si prezidiului, aranjamente florale si baloane, fotograf, cameraman si dj, tort si un personal calificat, toate acestea la un pret avantajos. Personalul restaurantului este gata pentru a se ridica la asteptarile tale, exigenta fiin apreciata, iar ideile inovatoare fiind salutate cu entuziasm si puse in practica cu placere.

  • Meniurile 

In ceea ce priveste meniurile, raportul calitate-pret este unul foarte bun, mancarea fiind gustoasa si cu un aspect incantator.

Ai la dispositive trei tipuri de meniu, potrivite orcarui buget, din care poti alege:

  1. SILVER Clasic – pe langa cele patru feluri de mancare si Pachetul de bauturi Open Bar, Mixul de alune si covrigei;
  2. GOLD All Inclusive – are in plus: Mix de alune is covrigei, aranjament din fructe proaspte de sezon, Imbracarea meselor si a prezidiului si Tortul miresei care vine in mai multe sortimente din care poti alege.
  3. PLATINUM Ultra All Inclusive – este meniul cu pretul cel mai mare, care are in plus: Mix cu alune si covrigei, Aranjament din fructe proaspete de sezon, Imbracarea meselor si a prezidiului, Aranjamente florale si Tortul miresei (la alegere).
  • Pachete optionale

Restaurantul ofera si posibilitatea alegerii unui pachet optional de sonorizare si lumini, menite sa iti incante privirea si sufletul. Poti avea parte de: Laptop cu peste 70.000 de titluri muzicale din toate zonele,Proiectoare Led, Masina pentru balonase de sapun si multe altele.

Asadar pe langa bauturile din meniul all inclusive, ce vor fi servite pe toata durata fericitului eveniment, acest pachet optional va contribui la bunastarea tutror persoanelor prezente la nunta, efectele vizuale si sonore adaugand un plus de stralucire nuntii de vis, pe care oricine si-o doreste.

  • Candy Bar 

Un alt serviciu pe care Restaurantul NoName ti-l poate oferi este cel de Candy Bar, care vine cu o intreaga lista de bunatati precum: cupcakes, macarons sau minitarte de diferite sortimente, in fata carora este foarte greu sa rezisti, mai ales daca esti un impatimit al dulciurilor (asa ca mine).

Toate aceste elemente constituie un set de motive pentru care restaurantul NoName este locul in care iti poti organiza o nunta in Bucuresti din care sa nu lipseasca nimic, exact pe gustul tau, fiecare detaliu fiind controlat si pus la punct cu profesionalism si entuziasm.

Comments Off on Nunta de poveste in Bucuresti Tags: , ,

Author:

This author has published 65 articles so far. More info about the author is coming soon.