De ce sa cumperi cutie de viteza reconditonata pentru camioane

January 21, 2018 | Author: | Posted in Auto-Moto si Transporturi

In domeniul transporturilor, in anumite segmente ale pietei, de multe ori se utilizeaza camioane vechi ale caror reparatii nu trebuie sa fie foarte scumpe. In astfel de cazuri, o cutie de viteza reconditonata poate fi o alternativa deosebit de buna in comparatie cu cele noi.

Bineinteles ca cea mai buna solutie este repararea cutiei de viteza, dar exista cazuri in care uzura este atat de mare sau carcasa este atat de deteriorata incat este nevoie de schimbarea cutiei.

Unde gasesti oferte de cutie de viteza reconditonata?

Orice cutie de viteza veche, reparata si reinnoita este considerata cutie de viteza reconditionata. Cand cumparati o cutie la mana a doua nu inseamna ca aceasta a fost reconditionata, inseamna doar ca este o cutie de viteza veche.

Cand pe oferta scrie ca este o cutie reconditionata, in mod sigur acea cutie de viteza veche a fost dezasamblata si toate piesele vechi care aveau urme de uzura au fost schimbate. Firma vanzatoare de cutii de viteze reconditionate isi asuma resposabilitatea pentru calitatea reconditionarii prin garantia oferita pentru aceasta.

Daca optam pentru o cutie de viteza second hand dar nereconditionata, aceasta nu va avea garantie de utilizare chiar daca in momentul in care se monteaza va functiona. Atata timp cat o cutie de viteza nu este deschisa, nu se stie starea pieselor si nivelul de uzura.

Unele firme de reparatii cutii de viteze camioane ofera pentru vanzare cutii de viteze reconditionate, o sursa foarte buna de unde se pot cumpara aceste cutii cu garantia de utilizare.

Beneficiile utilizarii unei cutii de viteze reconditionate

Camioanele vechi, la care majoritatea pieselor deja sunt uzate si care lucreaza in medii de lucru grele, din cauza conditiilor de lucru ajung frecvent la reparatii. Aceste camioane deja au o eficienta mai mica fata de camioanele noi, utilizate in transportul de produse pe distante mari.

Aceste camioane vechi nu merg la distante foarte mari si nu merita sa se faca pe ele reparatii scumpe. Ele sunt tinute la un nivel de functionare foarte buna fara investitii majore. Cert este ca si aceste camioane trebuie intretinute ca sa produca bani de aceea este important sa fie reparate si intretinute.

O cutie de viteza reconditionata poate sa ajute un astfel de vehicul sa mai lucreze cativa ani buni fara probleme.

Comments Off on De ce sa cumperi cutie de viteza reconditonata pentru camioane Tags: ,

Author:

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.