Balustrade din inox versus balustrade din lemn

November 25, 2018 | Author: | Posted in Casa si Familie

Fie că este vorba de construcția unei case noi sau doar de o renovare periodică, unul dintre elementele aparent neimportante dar în același timp esențiale este balustrada.

Chiar daca optezi pentru stilul clasic din inox sau ești amator de ceva modern și alegi inserțiile din lemn sau sticlă, balustradele nu vor lipsi niciodată dintr-o locuință.

Înainte de a începe lucrările este recomandat să apelezi la specialiștii cu vechime în domeniul balustradelor și confecților din inox pentru a alege cel mai potrivit tip de balustradă pentru preferințele și căminul tău. Ne poti contacta apasand click aici!

Care este cel mai bun tip de balustradă?

În primul rand, cand alegi balustradele pentru casa ta contează preferințele personale dar trebuie să ți cont și de dimensiunea și locul unde va fi amplasată.

Balustradele din inox cu plăci de lemn din stejar stratificat sunt ideale pentru spațiile de interior atat in locuințe personale cat și în birouri iar pentru a obține o senzație mai plăcută la atingere se pot insera și diferite modele.

Balustradele din inox și sticlă laminată și securizată permit o luminare perfectă a spațiului și conferă un efect vizual sporit, astel acest tip de balustrade este potrivit atat  pentru interior cat și pentru exterior.

Balustrada, doar un element de design interior?

Balustrada este unul dintre elementele cu rol estetic important care dă un plus de frumusețe imaginii locuinței. Chiar dacă este vorba de o clădire de birouri sau de o locuință personală, balustrade există întotdeauna și chiar mai multe atat în exterior cat și în interior iar acestea dau un aspect anume în funcție de materialul și stilul în care sunt confecționate.

În același timp, balustradei îî revine și un rol de protecție. Acestea pot oferi siguranță atunci cand există un copil mic, o persoană în varstă sau chiar un animăluț de companie în cămin iar balustadele de tip franțuzesc din inox sunt cele mai indicate în acest caz datorită construcției sale.

Fie că este vorba de o balustradă din inox sau una din lemn, cu modele sau cu sticlă securizată  acestea își au rolul lor în interiorul unui cămin din care nici  nu ar trebui să lipsească.

Modelul și materialul balustradei corespund tipului locației, a necesităților și stilului personal caracteristic.

Experții în balustrade te vor putea consilia ca apoi să ai parte de cea mai bună lucrare atat din punct de vedere al prețului cat și al calității iar rezultatul va fi cel așteptat.

Comments Off on Balustrade din inox versus balustrade din lemn Tags: , ,

Author:

This author has published 56 articles so far. More info about the author is coming soon.