Ce este mana curenta inox si de ce ai nevoie de ea

December 29, 2018 | Author: | Posted in Casa si Familie

Feroneria din otel inoxidabil, arata intotdeauna stralucitor, in sensul cel mai adevarat al cuvantului, si, in acelasi timp, este usor de curatat, deoarece acest aliaj are proprietati naturale care resping murdaria. Numeroasele atingeri ale mainilor si, in consecinta, transpiratia palmelor nu pot influenta in niciun fel aspectul manelor curente inox. Dupa un deceniu si jumatate, mana curenta ArtExpert din inox, va fi fixata pe balustrada, si inca va avea o stralucire perfecta.

In plus, fata de aspectul atractiv, mana curenta inox, ca si alte produse din otel inoxidabil, are un nivel ridicat de rezistenta si, din acest motiv, poate rezista unor sarcini considerabile. Materialul nu creeaza dificultati in procesul de prelucrare, adesea, produsele fiind realizate prin conectarea imbinata a elementelor individuale, iar daca este nevoie, se utilizeaza si sudarea. Daca este necesar sa se adauge elemente de design, se folosesc elementele turnate, de regula, altele, inclusiv din metalele feroase, speciale pentru aceasta. Partile astfel obtinute sunt vopsite in culoarea corespunzatoare fundalului general si apoi sudate sau fixate la capatul balustradei si inclusive a manei,  cu ajutorul suruburilor.

Utilizarea manelor curente inox

Mana curenta din otel inoxidabil este, de asemenea, utilizata pentru balcoane. Daca vorbim despre manele obisnuite ale balustradelor obisnuite, atunci se foloseste o teava din inox de diferite diametre, conectata cu ajutorul colturilor. Manele curente din inox joaca adesea si un rol decorativ, fiind folosite pentru a inchide paturi de flori, fantani si altele. Mana curenta este proiectata  special pentru a fi sprijin oamenilor care urca si coboara scarile. Daca acestea sunt ignorate, designul poate deveni periculos, ceea ce inseamna ca acea scara nu poate fi folosita in siguranta, neavand niciun sprijin. 

In plus, in societatea noastra exista destul de multi oameni in varsta sau cu dizabilitati, care pur si simplu nu se pot misca in mod normal, fara astfel de structuri aparent simple, cum este mana curenta. Sprijinul manelor curente pentru persoanele cu handicap, este o conditie prealabila pentru construirea unei scari intr-o societate civilizata, si, cel mai adesea, ele sunt fabricate din otel inoxidabil.

De ce otel inoxidabil?

Deoarece are o forta mare de aderenta. Aceasta calitate este considerata a fi cea mai importanta, deoarece persoanele cu dizabilitati se tin de balustrade, depun eforturi pentru aceasta, ceea ce inseamna ca astfel de mane curente aplicate pe balustrade, trebuie sa reziste la incarcaturile grele. O alta caracteristica a manelor curente inox, este durata lunga de viata.  Otelul inoxidabil este unul dintre cele mai durabile materiale existente, si, de asemenea, mult mai ieftine decat, de exemplu, lemnul. Rezistenta la coroziune este o alta calitate a otelului inoxidabil. Acesta este motivul pentru care, astfel de mane curente pot fi instalate chiar si in aer liber, unde sunt expuse zilnic la diferite fluctuatii de temperatura si alte fenomene atmosferice.  Ingrijirea otelului inoxidabil este destul de simpla, ceea ce inseamna ca este usor de mentinut igiena. Manele curente din otel inoxidabil au o suprafata neteda, fara aschii sau rugozitate. De asemenea, este importanta lipsa sudurilor. Manele curente sudate reduc rezistenta si pot deteriora mana, mai ales a unei persoane cu dizabilitati.

Comments Off on Ce este mana curenta inox si de ce ai nevoie de ea Tags: , , ,

Author:

This author has published 64 articles so far. More info about the author is coming soon.