Cutia muzicala – Revenirea la Copilarie

May 14, 2018 | Author: | Posted in Casa si Familie

Atunci cand esti in cautarea unor cadouri, atat pentru cei mai mici, cat si pentru cei mari, poti opta pentru cutii muzicale, un cadou care celor mare le va fi pe plac datorita faptului ca isi vor putea retrai copilaria la auzul muzicii care se aude la pornirea caruselului.

Cutiile muzicale pot fi gasite in diverse forme, insa unele dintre cele mai dorite modele sunt cele sub forma unui carusel cu caluti, care, atunci cand este actionat mecanic, va incepe sa se auda muzica si platforma cu caluti va incepe sa se invarteasca.

Aceste cutii muzicale mai pot fi intalnite si sub forma de casute de lemn sau sub forma unor casete de bijuterii , unde pot fi pastrate atat bijuteriile, cat si alte lucruri personale care se potrivesc ca marime pentru a fi tinute acolo.

Cutie muzicala carusel

Cele mai bune cutii muzicale sunt confectionate din lemn, care ofera siguranta si protejeaza pe cei mici in timp ce se joaca cu aceasta. De asemenea, au avantajul de a nu se strica sau de a pierde piese prea usor.

Cadoul potrivit pentru copii si adulti?

Atunci cand ne gandim la copii, stim ca acestia sunt mereu cu zambetul de buze, plini de energie si mereu cu chef de joaca, de aceea,  atunci cand vine momentul sa le oferim un cadou trebuie mai intai sa ne gandim la impacul pe care il va avea acesta asupra acestora. Cum nu exista copil care sa nu fie atras de muzica in general, dar si de caruselele cu caluti, o cutie muzicala in forma unui carusel cu caluti poate fi alegerea potrivita. De obicei, se gasesc diverse modele care variaza in functie de sexul celui mic, cele pentru baietei fiind de obicei albastre, iar cele pentru fetite roz.

In cazul in care vei alege sa daruiesti unui copil o cutie sau un carusel muzical, trebuie sa stii ca acesta va fi un cadou care va fi pastrat ani intregi, iar in momentul in care acesta va deveni adult va putea sa se reintoarca in perioada frumoasa a copilariei la auzul muzicii care se aude din cutia muzicala.

De asemenea, cutiile muzicale pot fi daruite atat femeilor mai tinere sau celor mai in varsta, deoarece chiar daca este cunoscuta personalitatea complexa a acestora, o cutie muzicala sau un carusel muzical poate fi un gest foarte apreciat de acestea.

Atunci cand vor primi un asemenea dar, femeile vor fi incantate la auzul melodiilor oferite de cutia sau caruselul muzical , insa vor fi satisfacute si in privinta designului oferit de acestea si de atentia si grija cu care au fost realizate aceste cutii muzicale.

Daca se va oferi o cutie muzicala in forma unei casete de bijuterii din lemn, cu siguranta femeia care o va primi va avea parte de o surpriza foarte placuta deoarece in acea cutie cu aspect vintage isi vor punea gasi locul bijuteriile importante din viata acesteia, ceea ce face din acea cutie muzicala si un accesoriu practic care ajuta foarte mult la organizarea lucrurilor personale ale acesteia.

Comments Off on Cutia muzicala – Revenirea la Copilarie Tags: , , ,

Author:

This author has published 51 articles so far. More info about the author is coming soon.