Cutiile pentru ceasuri pastreaza calitatea dispozitivului

June 12, 2018 | Author: | Posted in Casa si Familie

Cei care detin ceasuri de calitate, cum ar fi un Rolex, au nevoie cu adevarat de o cutie speciala pentru ceasuri. Aceste ceasuri, de obicei costa foarte mult, si de aceea, au nevoie de cutii pentru ceasuri. Acest lucru se datoreaza faptului ca ceasurile, indiferent de brand, sunt de calitate, sunt special amenajate si proiectate pentru precizie si durabilitate. A detine un astfel de ceas necesita atentio de timp. Singura modalitate de a proteja ceasul de mana, este sa folosesti cutiile, care sunt create special pentru astfel de dispozitive. Astazi, majoritatea ceasurilor moderne atunci cand sunt cumparate, sunt ambalate intr-o cutie speciala. Acea cutie insa nu prezinta siguranta, ci doar un design elegant.

Cutii pentru ceasuri  cu dispozitiv de miscare

Cutie pentru ceasuri

Cutiile speciale sunt realizate cu un dispozitiv de miscare, care infasoara automat ceasul, atunci cand acesta este depozitat. Astfel, ceasul va functiona  exact ca si pe incheietura mainii. Daca nu porti ceasul in fiecare zi, si il lasi in sertarul dulapului, acesta ar putea sa nu mai functioneze dupa un timp, provocand intarirea uleiului de pe piese, iar atunci cand il vei purta din nou, va trebui sa intorci fusul, motiv pentru care, se va deteriora. Cumparand o cutie speciala pentru ceasuri, vei simplifica procesul de infasurare al acestora. Unele ceasuri includ calendare anuale si chiar faze ale lunii. Cu o manevrabilitate foarte buna, cutia pentru ceasuri va roti mecanismul si va simplifica acest proces.

Depoziteaza o colectie de ceasuri

Din fericire, exista acest instrument la indemana,  pe care il poti folosi pentru a indeplini aceasta sarcina. Bobinatorul pentru  ceas, se afla in interiorul cutiei si este  alimentat de un motor si de o baterie. Motorul se roteste incet atat timp cat ceasul se afla in interiorul cutiei. Cutiile speciale pentru ceasuri variaza ca tip si ca pret. Daca esti colectionar, si chiar daca nu, si ai investit  intr-o colectie de ceasuri, cu siguranta vei avea nevoie de o cutie speciala pentru ceasuri. Aceasta poate fi cu doua suporturi sau mai multe, in functie de cate ceasuri ai, sau daca preferi sa le depozitezi doua cate doua, exista si astfel de versiuni.  Caseta pentru ceasuri are o  carcasa solida si datorita faptului ca la interior este captusita, ceasul va deveni silentios.

Cutii pentru ceasuri cu compartimente separate

Casetele sunt in diverse modele, sunt frumoase si pot fi amplasate oriunde in spatiul casei, fara a ocupa mult loc. Daca porti ceasurile pe rand numai la ocazii speciale,  acestea isi pot opri fucntionarea daca nu sunt folosite o lunga perioada de timp. Pur si simplu, cutia are un  program special de rotatii zilnice, care va mentine in functiune mecanismul ceasului. Acestea reprezinta, de asemenea, calea cea mai potrivita pentru a tine intr-un singur loc toate modelele pe care le posezi. Cutiile sunt proiectate cu compartimente separate si de diferite dimensiuni, pentru a putea amplasa in ele atat ceasuri mai mici, cat si ceasuri mai mari.  Acest lucru este importat nu numai pentru a pastra aspectul ceasului, ci si pentru a face ca  mecanismele sa functioneze, indiferent daca sunt purtate zilnic sau nu.

Comments Off on Cutiile pentru ceasuri pastreaza calitatea dispozitivului Tags: , , , ,

Author:

This author has published 38 articles so far. More info about the author is coming soon.