Cuvertura de pat – o piesa esentiala pentru dormitorul tau

April 26, 2019 | Author: | Posted in Casa si Familie

La prima vedere, o cuvertura de pat reprezinta un accesoriu pentru incaperea dumneavoastra. Haideti sa privim in profunzime si sa vedem ce alte intrebuintari mai poate avea o cuvertura de pat. Spre exemplu, aceasta poate proteja lenjeria de pat pe care o aveti sau va poate schimba total aspectul dormitorului.

Este esential ca accesoriul ales sa fie fabricat dintr-un material de calitate precum bumbacul si sa il ingrijiti cu la fel de multa atentie precum lenjeria de pat. Bumbacul este considerat un material superior atunci cand vine vorba de raportul calitate-pret. Pe magazinul online Patone.ro puteti sa alegeti dintr-o gama variata de cuverturi de pat asfel incat sa se potriveasca dormitorului si guturilor dumneavoastra.

cuvertura de pat

Cum ingrijim corect o cuvertura de pat?

Este binestiut faptul ca o cuvertura de pat are rolul de a proteja asternutul pe care il aveti insa si aceasta trebuie sa fie ingrijita cu mare atentie. Va rugam sa respectati indicatiile cu care aceste cuverturi de pat vin insotite. Va vom ajuta in continuare si noi cu cateva sfaturi.

In primul rad, este indicat ca pentru a nu neglija calitatea acesteia, cuvertura de pat sa fie spalata la nu mai mult de 40 de grade celsius, acest fapt fiind valabil atat pentru spalarea manuala cat si pentru ce automata. In plus, asigurati-va ca alegeti un detergent care sa nu contina clor. Se recomanda calcarea acestora cu mare grija. Nu depasiti temperatura de 130 de grade a fierului de calcat.

Inca un lucru important este sa spalati asternutul inainte de prima utilizare pentru a va incadra in normele de igiena.

De ce sa achizitionati un astfel de accesoriu de la Patone?

Daca pana acum nu v-ati gandit ca este esential sa va cumparati o cuvertura de pat va rugam sa va reevaluati neceseittaile si saoptati pentru un astfel de accesoriu de la Patone.

In primul rand, pentru  a va convinge, este necesar sa stiti ca o cuvertura de pat nu trebuie sa reprezinte pentru dormitorul dumneavoastra doar un element de decor. Asadar, aceasta are un rol foarte importat in protejarea lenjeriilor de pat. Datorita acesteia, lenjeriile de pat vor fi mult mai durabile in timp si va veti bucura de acestea mai mult.

De asemenea, magazinul online patone.ro dispune de o gama larga de culori, dimensiuni si modele pentru o cuvertura de pat. Puteti sa alegeti de la modele simpliste, pentru un dormitor minimalist, pana la modele mai complicate sau mai elegante. Este alegerea dumneavoastra. Alegeti Patone.ro!

Comments Off on Cuvertura de pat – o piesa esentiala pentru dormitorul tau Tags: , , , , , ,

Author:

This author has published 50 articles so far. More info about the author is coming soon.