De ce ar trebui sa alegem balustrade inox lemn pentru interiorul casei ?

June 11, 2018 | Author: | Posted in Casa si Familie

Cand amenajezi casa, fie ca ai angajat sau nu un specialist in design-ul interior, este necesar sa stii ca lemnul aduce naturalete si eleganta spatiului, pe deasupra avem parte de o senzatie deosebit de placuta la atingere.  Acesta a fost si motivul principal pentru care s-a optat pentru inserarea lemnului chiar si atunci cand este vorba despre balustrade inox lemn.  Acestea sunt folosite in casele cu etaj sau anumite cladiri unde se pune mult accent pe caldura spatiului ambiental.

 De ce sa alegem balustrade de inox si lemn in defavoarea altora?

Balustrada inox

Balustradele de inox lemn sunt elemente decorative necesare in interiorul unei locuinte, cu rolul de a proteja si a oferi siguranta tuturor celor care folosesc scarile.

Lemnul folosit reuseste sa ofere interiorului rafinament si bun gust, de asemenea exista posibilitatea de a personaliza cu ajutorul anumitor modele unice, insa se poate alege si un model simplu, pentru ca spatiul interior sa nu para foarte incarcat.

Aceste balustrade merg foarte bine montate pe treptele scarilor, atunci cand acestea sunt tot din lemn, caci se creaza o asociere intre cele doua, creand un anumit stil de amenajare.

Pentru aceste balustrade se foloseste lemn de stejar, care este cunoscut pentru diversele intrebuintari, insa principalele sale calitati sunt durabilitatea si rezistenta sa in timp. Atunci cand lemnul de stejar se combina cu inoxul rezulta niste elemente de design interior care vor impresiona pe oricine trece pragul locuintei.

Lemnul de stejar folosit in realizarea balustradelor inox lemn  poate fi personalizat in diverse nuante, astfel incat sa se potriveasca oricarui interior de casa.

Combinatia dintre inox si lemn reuseste sa scoata la iveala elemente decorative care nu par a se demoda vreodata, ba mai mult, interiorul casei sau al cladirii va arata foarte bine din punct de vedere estetic.

Este foarte important, atunci cand se aleg astfel de balustrade inox lemn, ca sunt foarte usor de montat, fara a fi nevoie de modificari sau alte finisaje, si mai ales, acestea sunt foarte usor de intretinut si nici nu prezinta pericolul de a rugini, la fel cum se intampla in alte cazuri.

Care este locul potrivit pentru balustradele inox lemn?

Cel mai recomandat loc pentru a fi montate balustradele inox lemn sunt de- a lungul scarilor sau pentru diverse balustrade din interiorul cladirilor sau casei si pot lua diverse forme astfel incat sa poate fi puse in practica ideile proprietarilor, in cazul in care isi doresc acest lucru.

Indiferent de stilul ales pentru locuinta sau cladirea unde se alege sa fie montate balustradele,  lemnul de stejar folosit impreuna cu inoxul reusesc sa se asorteze celorlalte obiecte , decoratiuni sau piese de mobilier, datorita multitudinii de nuante posibile din care se poate alege.

Aceasta combinatie intre lemnul de stejar si inox poate lua diverse forme sau modele, in functie de preferintele si dorintele fiecarui proprietar.

Principala caracteristica a lemnului este naturaletea, de aceea obiectele din lemn se potrivesc cel mai bine stilului traditional, de aceea este recomandat sa fie utilizate in amenajarea interiorului anumitor pensiuni sau case de vacanta, caci se vot integra perfect in peisaj.

Comments Off on De ce ar trebui sa alegem balustrade inox lemn pentru interiorul casei ? Tags: , ,

Author:

This author has published 59 articles so far. More info about the author is coming soon.