De ce sa optezi pentru jucarii din lemn

August 27, 2018 | Author: | Posted in Casa si Familie

Jucariile din lemn sunt foarte atent create cu scopul de a incuraja copiii sa exploreze si sa faca experiemente dar si sa isi foloseasca imaginatia si cel mai important, sa ii determine sa se joace. Din motivul acesta sunt foarte des utilizate de copii de absolut toate varstele. Puteti gasi astfel de jucarii pe iaia.ro   In mare, jucariile de lemn sunt jucarii educative si au ca scop sa ii incurajeze pe copii sa descopere o serie de lucruri noi si sa fie foarte creativi. Pe langa toate acestea ramane si un alt lucru foarte important de precizat: sunt produse facute din materiale naturale care nu contin deloc substante toxice.

De ce sa alegi jucarii din lemn pentru copilul tau?

In prezent, cele mai multe jucarii sunt confectionate din plastic. Ele sunt colorate, au accesorii, baterii sunt cu sunete sau fara. Daca optezi pentru jucarii din lemn vei avea o serie de jucarii in forme, culori si dimensiuni diferite, care sunt sigure si care rezista o foarte lunga perioada de timp. majoritatea sunt considerate jucarii educative si pot sa fie adaptate la perioade mai lungi in dezvoltarea copiilor.

Tipuri de jucarii din lemn

Incepand de la mingiutele pentur activitati destinate copiilor sub un an, jucariile care antreneaza abilitatile motorii ajuta la dezvoltarea coordonarii iar cele dedicate proceselor educative sunt ceasurile de lemn care sunt foarte bune pentru invatarea numerelor dar si pentur modul in care functioneaza ceasurile sau pentru jocul scaderilor si adunarilor, care contin operatii simple de scadere si adunare a numerelor intre 1 si 9.

Toate aceste jocuri fac parte din categorii care nu doar stimuleaza abilitatile de calcule matematice dar si dezvolta o mare putere de concentrare si sunt realizate din lemn respectand standardele de calitate europene.

Jucarii din lemn – avantajele pe care astfel de jucarii le ofera copilului tau

Fiecare jucarie are si avantajele sale si este foarte buna pentru anumite varste. Incercam sa gasim de data aceasta mai multe avantaje pentur care jucariile de lemn sunt foarte bune pentru copiii de toate varstele. Astfel am ajuns la 7 motive pentru care se aleg jucariile de lemn:

Jucariile de lemn sunt facute doar din materiale natuale si vopselele utilizate nu sunt deloc toxice.

Daca optezi pentru jucarii din lemn ai obiecte rezistente care pot sa fie folosite si pentru alte generatii.

Datorita prelucrarii atente, jucariile de lemn sunt prelucrate la atingere si au rolul de a stimula simtul tactil.

Sunt jucarii foarte educative care incurajeaza dezvoltarea copilului si coordonarea.

Jucariile sunt foarte usor de intretinut si pot sa fie curatate utilizand o carpa umeda impreuna cu curatarea mobilei.

Jucarii din lemn – care sunt cele mai bune jucarii?

Tot din categoria jucarii din lemn fac parte si cele de tras, de impins sau de plimbat in orice mod, jucariile care te ajuta sa rezolvi probleme si sa iti dezvolti abilitatile cum sunt puzzle-urile sau cele care incurajeaza recunoasterea culorilor si formelor sau orientarea in spatiu.

Sunt cu siguranta mai multe avantaje pentru utilizarea de jucarii din lemn si daca le folosesti acasa noi te incurajam sa cumperi copilului cat mai multe.

Comments Off on De ce sa optezi pentru jucarii din lemn Tags: , ,

Author:

This author has published 74 articles so far. More info about the author is coming soon.