Ferestre din lemn stratificat un plus pentru casa ta

November 13, 2018 | Author: | Posted in Casa si Familie

Daca ochii sunt ferestrele sufletului, atunci putem spune ca ferestrele sunt ochii prin care o casa este apreciata si prin care lumea este perceputa. Fiecare pas din constructia casei este foarte important, incepand de la fundatie, pana la acoperis, de la ferestre si pana la instalatiile sanitare. Cu toate ca niciun pas nu trebuie trecut vederea, de cele mai multe ori suntem limtati la un buget fix. Astazi ne vom opri asupra ferestrelor Unilux din lemn statificat. 

Lemnul este un material natural, primul material de constructie, utilizat constant in cele mai diverse moduri, care emana energii pozitive si contribuie la realizarea unei ambiante placate in spatiile de locuit.  Ferestrele din lemn stratificat ofera atat eleganta, rafinament, frumusete, cat si izolare termica si fonica perfecta. Sunt durabile si asigura o etanseitate perfecta la apa si vant, astfel incat rezista la intemperii si oscilatii de temperatura. De asemenea, nu sunt afectate de temperaturile extreme, fiind mai putin susceptibile in ceea ce priveste fenomenul de condensare, in comparatie cu alte tamplarii. 

Cu totii stim ca nu exista casa fara ferestre, iar ferestrele fixe nu sunt tocmai alegerea potrivita, pentru ca  astfel nu putem permite aerului proaspat sa ne invadeze incaperea. Unul din cele mai importante aspecte ale ferestrelor este evolutia acestora in timp, dar si rezistenta si aici vorbim fara doar si poate despre rezistenta la numarul inchiderilor si al deschderilor. 

UNILUX imbina calitatile traditionale ale tamplariei clasice cu cele ale sistemelor moderne, prin utilizarea profilelor din lemn stratificat obtinute cu un grad de izolare termica si fonica foarte ridicat, dar si cu o stabilitate a formei si a dimensiunilor deosebita, toate intr-o gama diversificata.

Prin stratificarea lemnului se asigura un profil drept, fara torsiuni, iar spre final daca este necesar, se pot permite retusari relativ simple prin finisaj. Lemnul stratificat nu se dilata, de aceea, daca se asigura o intretinere corecta si corespunzatoare a ferestrelor din lemn stratificat, acestea isi vor pastra functionalitatea pe termen lung. 

Doar la UNILUX vei gasi designul perfect al ferestrelor tale din lemn stratificat

Ferestrele prea mici transmit o oarecare ostilitate, iar daca sunt mult prea mari pot afecta intimitatea. Astfel UNILUX nu are masuri standard pentru ferestre. Echipa produce fiecare fereastra personalizata pentru a se asigura ca reflecta nu doar cerintele ci si personalitatea fiecarei persoane, prin intermediul maiestriei produselor cu care dumneavoastra va inconjurati. 

In plus aceste ferestre din lemn stratificat ofera un plus de “ caldura” si frumusete spatiului dumneavoastra. Ferestrele sunt durabile in timp datorita calitatii ridicate a sticlei termoizolante, precum si a materialelor folosite, la care se adauga protejarea cu lacrimare din aluminiu la zonele expuse la factorii de mediu. 

Cu o vasta experienta in domeniul productiei de tamplarie din lemn, intreaga gama de produse marca UNILUX din lemn stratificat, lemn PVC sunt dedicate nu doar cladirilor rezidentiale ci si insitutiilor. 

Comments Off on                                   Ferestre din lemn stratificat un plus pentru casa ta Tags: , ,

Author:

This author has published 39 articles so far. More info about the author is coming soon.