Importanta unei termoizolatii de exceptie

May 9, 2019 | Author: | Posted in Casa si Familie

In cautarea noastra despre a afla cat mai multe informatii posibile despre materialele de constructii si  izolare am descoperit ca in  golurile din interiorul caramizilor ceramice exista diverse materiale termoizolabile cum ar fi vata minerala bazaltica, polistiren grafitat si perlit.Se gasesc mai multe tipuri de termoizolatii. In general ea este procesul de retinere a caldurii si totodata de a nu transmite caldura. Este folosita cel mai des in constructii aplicanduse pe partea de exterior cat si pe partea de interior a peretilor pentru a mentine caldura.

Tipuri de termoizolatii

Exista mai multe tipuri de termoizolatie. Aceasta se poate produce prin:

-polistiren: este unu dintre cele mai folosite materiale de termoizolatii fiind doua tipuri de polistiren, expandat si extrudat. Polistirenul expandat este universal acesta putand fi folosit in interior peretilor, exteriorul, acoperis, tavan si incalzire in pardosea. Polistirenul extrudat are o calitate superioara, iar acesta fiind recomandat doar in mediile foarte umede.

-vata minerala: material folosit in mod special pentru fatade, acoperisuri si terase. Permite umiditatii din casa sa fie usor de transferat in exterior si are o izolare fonica si termica mai buna decat polistirenul.

– Spuma poliuretanica: se folosete in special pentru economisirea spatiului, fiind mult mai benefica fata de polistiren si vata minerala, aceasta aplicandu-se intr-un strat de 3 cm si doar pe un dintre suprafete. Spuma poliuretanica rigida are mai multe calitati oferind termoizolatii, hidroizolatii si fotoizolatii de cel mai inalt nivel.

-Canepa: pentru izolarea acoperisurilor cel mai des intalnite sunt termoizolatiile cu canepa, totodata si in privinta pardoselii, aceasta fiind un bun transfer termic.

Toate acestea sunt doar cateva dintre materialele pe care echipa noastra le foloseste pentru a duce o lucrare la cele mai bune rezultate. Termoizolatiile necesita necesita o perioada destul de lunga de timp pentru a fi finalizate, iar noi prin aceste material de calitate si angajati pentru fiecare specialitate in parte, va putem asigura tot confortul si toata linistea de care aveti nevoie in locuinta dumneavoastra.

Pentru oferte personalizate la termoizolatii, accesati https://hidroizolatii-conduraru.ro!

Termoizolatii exterioare

Cu ajutorul unui sistem de termoizolatii exterioara, alcatuit dintr-un material care are propietati termice exceptionale si un material ajutator care are rolul de a fixa si apara acel material, realizeaza o termoizolatie a unei locuinte excelenta.

Termoizolatii interioare

In lupta impotriva mucegaiului si a igrasiei, se foloseste cel mai des gips-carton si vata minerala, aceasta fiind una dintre cele mai bune variante de termoizolatii interioare. Totodata foarte folosite sunt si polistirenul si vata minerala, fiind unele dintre materialele folosite constant de echipa noastra.

Folosim o multime de material de constructii termoizolatoare si solutii de izolare a peretilor exteriori, dar si ai cei interiori dintre care sa alegem; am reusit sa gasim multe tipuri de materiale, reusind chiar sa le gasim si pe cele care au un mare procent de conductivitate termica. Acestea reusind sa isi indeplineasca functiile indiferent de anotimp.cu toate aceste informatii de mai sus, cred ca toate conditiile pentru a realiza o lucrare buna le  indeplineste echipa noastra, Hidroizolatii-Conduraru. Pentru mai multe informatii si realizari  ale echipei noastre puteti intra pe site-ul nostru.

Comments Off on Importanta unei termoizolatii de exceptie Tags: , , , ,

Author:

This author has published 64 articles so far. More info about the author is coming soon.