Jurnale si agende la moda

November 16, 2018 | Author: | Posted in Casa si Familie

Clasic este mereu la moda !

Indiferent de varsta, traim cu totii intr-o lume din ce in ce mai digitalizata  si mai tehnologizata in care jurnalele si agendele sunt preponderent prezente la nivel electronic.

 Viata noastra se invarte in jurul gadget-urilor si a aplicatiilor care ne fac activitatea mai usoara si mai rapida, dar care nu inlocuiesc placerea de a utiliza un jurnal sau o agenda exclusivista .

Pravalia-cu-Surprize.ro/agenda-jurnal-vintage-retro-nedatata-agende-si-jurnale-barbati-femei vine ca suport pentru varianta clasica . Placerea scrisului de mana avand ca si suport de hartie un jurnal sau o agenda  este inca destul de populara . Din cele mai vechi timpuri , indiferent de cultura, limba  si civilizatie , omenirea a scris . De la inscriptionarea in piata , pana la cea pe hartie , a fost parcurs un intreg proces evolutiv.

Cu toate ca avem varianta memo-urilor online , notitelor si agendelor electronice , inca suntem adeptii planificarii pe hartie , suportul oferit de jurnale si agende fiind de neinlocuit.  

De la copiii de gradinita pana la directorii unor mari companii , toti folosesc jurnale si agende . Un astfel de cadou este mereu potrivit , daca este adaptat varstei , sexului , preocuparilor si stilului de viata al utilizatorului.

Cu siguranta , copiii sunt atrasi de jurnalele sau agendele ale caror coperti sunt inscriptionate cu personajele lor preferate din desene animale sau cu idolii lor din plan artistic . O bucurie asemenatoare poate fi adusa si unui adult printr-un jurnal sau o agenda cu o coperta care il reprezinta din punct de vedere personal sau ocupational. 

Piata jurnalelor si a agendelor a tinut ritmul cu evolutia nevoilor consumatorilor. Astazi intalnim o gama diversificata de jurnale si agende atent structurata din punct de vedere al clientului tinta . 

Jurnalele si agendele variaza in functie de format ,de  tipul de hartie din interior , dar si stilist , din punct de vedere al aspectului copertilor . De la agende spiralate , la agende tip carte , de la agende si jurnale cu hartie mata la cele cu hartie lucioasa , de la agende si jurnale cu o coperta de linie , pana la agende si jurnale  cu o  coperta personalizata , de la jurnale si agende  comune , la cele dintr-o categorie exclusivista , toate se bucura de un real succes.

Si cum perioada sărbătorilor de iarnă se apropie , iar anul nou a fost si ramane un simbol al inceputurilor , nimic nu poate fi mai potrivit decat un cadou reprezentat de un jurnal sau o agenda , fie  ca vrem sa ne surprindem apropiatii , fie ca vrem sa ne bucuram colaboratorii de bussiness , devenind uzuala practica oferirii jurnalelor si agendelor inscriptionate cu logo-urile companiei tuturor clientilor si partenerilor la fiecare incheiere sau inceput de an .

Comments Off on Jurnale si agende la moda Tags: , , ,

Author:

This author has published 62 articles so far. More info about the author is coming soon.