‘Montaj Aer Conditionat’  Bucuresti – calitate, respect, siguranta si corectitudine!

October 22, 2018 | Author: | Posted in Casa si Familie

Aparatele de aer conditionat au facut ca in tara noastra sa existe numerosi cumparatori, acestea fiind la mare cautare avand in vedere conditiile climaterice existente. Instalare aer conditionat de la Montaj Aer Conditionat a fost solutia!

   Pentru aceia dintre noi care am avut si inca avem mari probleme cu furnizarea agentului termic la parametri asteptati, se gasesc solutii alternative cum ar fi orice sursa de caldura, economicoasa, utila si promovata pe piata autohtona.

La mare cautare au fost si inca sunt aparatele de aer conditionat. Cu trecerea timpului, inovatiile in continuu progres ne aduc in atentie produse cu criterii pe placul nostru. Sa admitem ca nu sunt ieftine deloc, insa amortizarea cheltuielilor in timp reprezinta un beneficiu prin reducerea costurilor pe termen lung.

Adesea ma simteam ca intr-o capcana, locuind la etajul patru, intr-un bloc construit candva, demult de tot. Peretii au avut nevoie de consolidare si adaugiri gen izolatie exterioara, interioara, pentru a mentine sursa de caldura la temperaturi constante. Nu s-a reusit nici asa, dupa o cheltuiala zdravana si o investitie masiva in diferese materiale de constructii care mai de care…

 

         Investitie in surse economice pentru a avea caldura

 

Aerul conditionat este o alternativa pe care am acceptat-o, investind din nou, astfel incat sa am confort in propria casa. Montajul acestuia este esential al fi facut de o firma cu specilisti care isi cunosc foarte bine meseria.

M-am documentat insa inainte de a face acest pas. Am aflat ca exista aparate de aer conditionat pentru fereastra, portabil, standard sau multi split. Indiferent de tipul, carateristicile, pretul si destinatia dorite, cel mai important aspect este montajul.

 

Standarde de calitate respectate si indeplinite

 

‘Montaj aparate aer’ conditionat este o noua companie, infiintata in Bucuresti care opereaza in toate sectoarele si comune limitrofe Capitalei. Se stie prea bine ca ducem lipsa de timp, fiind mereu sub presiunea acestuia.

Compania in discutie si-a oferit serviciile si s-a impus pe piata prin ceea ce face, insa si prin rapiditate. Ca elemente de siguranta si certitudine, angajatii au de trecut anumite teste, cerintele profesionale fiind foarte mari, exigente si stricte.

Orice comanda trebuie onorata la standardele de calitate stipulate de legislatia in vigoare. Nu se fac concesii, compromisuri si nu se accepta lucrul cu jumatati de masuri. Toata activitatea de montaj presupune instructiuni clare, executarea facandu-se conform proiectului si destinatiei prezentate in cartile tehnice.

Se ofera garantii post-montaj pana la 12 luni. Echipa este destul de prietenoasa, oferind gratuit sfaturi si solutii ori de cate ori sunt solicitati. Mentalitatea este exact asa cum ne place, calitate, respect, siguranta si corectitudine!

Totodata pompa de vid este un instrument pe care multi il folosesc, insa nu toti stiu cum sa il foloseasca. Aici se dau teste prealabile si se fac traininguri de specialitate, pana cand angajatii dau dovada de precizie si acuratete in ceea ce fac.

O mana de oameni au pornit pe un drum in care primordial este clientul si cerintele acestuia.  0760609819 este numarul la care cineva isi face timp si raspunde cu mult respect si dedicatie celor care au nevoie urgent de ajutor.

 

 

Comments Off on ‘Montaj Aer Conditionat’  Bucuresti – calitate, respect, siguranta si corectitudine! Tags: , ,

Author:

This author has published 36 articles so far. More info about the author is coming soon.