Plafoniere LED pentru toate tipurile de camere de care dispuneti

July 8, 2019 | Author: | Posted in Casa si Familie

Prin intermediul unui iluminat eficient cu plafoniere LED, companiile isi pot indepli cu adevarat obiectivele pe care si le-au stabilit in vederea sustenabilitatii, accentuand, astfel, partea de responsabilitate fata de protejarea mediului.
Din acest motiv, solutiile alternative de iluminat, reduc considerabil impactul nociv asupra mediului, reducand costurile in acelasi timp. Odata cu scaderea facturilor, este foarte evident ca va creste automat productivitatea si implicit, calitatea produselor sau a serviciilor oferite de catre companie.

plafoniera led

Cum sa alegi plafonierele LED potrivite?

Pe piata din Romania exista o gama variata de plafoniere LED. Magazinele online se bat in oferte care mai de care mai bune. Pe www.led-concept.ro veti vedea ca toate solutiile alternative de iluminat de acolo sunt caracterizate de trasaturile mentionate mai jos. Alegeti cu grija pentru ca aceste trasaturi au efect pe termen lung asupra confortului si al sanatatii dumneavoastra:

  1. Cantitatea de energie consumata;
    Fluxul luminous emis;
  2. Tipul de lumina generate;
  3. Eficienta luminii generate.

Pe langa toate aceste detalii, clientii isi doresc solutii alternative de iluminat moderne. Pentru a fi in pas cu tendintele in materie de corpuri de iluminat. Nu vorbim doar din punct de vedere estetic, ci mai ales din punct de vedere al tehnologiei pe baza de LED pe care acestea o folosesc.

Tehnologie noua pentru sistemele de iluminat

Mai jos veti afla cu ce se deosebesc solutiile alternative de iluminat de la LED-Concept fata de cele standard:

  • Au o lumina mult mai puternica si mult mai alba fata de cele incadescente;
  • Au o durata de viata de 3-4 ori mai mare decat cele normale;
  • Au un design foarte modern si sunt eco-friendly;
  • Consuma foarte putina energie electrica. De pana la 15 ori mai putina in comparatie cu plafonierele obisnuite.

Datorita acestor avantaje, plafonierele LED de la magazinul online LED-Concept reprezinta cea mai buna alegere pentru dumneavoastra. Acest site, comercializeaza online cea mai complexa gama solutii alternative de iluminat.

Unde poti amplasa plafonierele LED?

Pe terasa sau in curte utilizarea solutiilor alternative de iluminat va va oferi un plus de siguranta si confort iluminand puternic aceste spatii. De asemenea, acestea pot fi utilizate si in foisor pentru o abianta speciala;

In dormitor, plafonierele LED creeaza o atmosfera relaxanta si linistita. Acestea se pot utilizate central pentru a ilumina toata camera;

Bucataria trebuie iluminata foarte bine si puternic. Pentru blatul din bucatarie aveti nevoie de o lumina de accent pe care o puteti obtine cu ajutorul solutiilor alternative de iluminat montate sub dulapurile suspendate.

Comments Off on Plafoniere LED pentru toate tipurile de camere de care dispuneti Tags:

Author:

This author has published 73 articles so far. More info about the author is coming soon.