Sa folosesti sau nu tavane false? Beneficii si sfaturi

November 22, 2018 | Author: | Posted in Casa si Familie

Plafonul casei poate fi deseori afectat din pricina factorilor externi si, oricat ai incerca sa repari orice imperfectiune minora care apare, acest lucru inseamna pierdere de timp, energie si bani. De aceea, este recomandat sa alegi sa folosesti un tavan fals VIP Casa care a carui rezistenta este mult mai mare si acopera perfecte micile defecte.

Tavanele false sunt cunoscute mai nou si sub denumirea de tavane extensibile. Acest model este ideal in cazul in care iti doresti sa faci o investitie pe termen lung in locuinta ta, dar si la un pret accesibil. In cazul unor echipe de profesionisti acestea au o garantie de 10 ani si o durata de rezistenta de minimum 35 de ani, astfel incat poti sta linistit o lunga perioada de timp.

Tipuri de tavane in functie de preferintele tale

Tavan fals

Astfel de plafoane se gasesc pe piata sub o mare diversitate, existand peste 200 de nuante, modele si texturi. Tocmai de aceea sunt usor de pliat in functie de preferintele sau nevoile fiecaruia.

  • Plafonul fals de tip lucios sau oglinda are rolul de a mari spatiul din punct de vedere vizual
  • Plafonul fals de tip mat si satinat este un model clasic, oferind eleganta incaperii
  • Plafonul fals usor de personalizat poate fi printat si iti ofera libertatea de a alege orice model iti doresti
  • Plafonul fals de tip translucid sau luminos ofera luminozitate
  • Plafonul fals de tip 3D va face ca orice model ales sa para cat mai real
  • Plafonul fals cu model al unui cer instelat, ideal pentru visatori sau persoane pasionate de acest domeniu

Asadar, indiferent de ceea ce iti doresti sau care sunt asteptarile tale in ceea ce priveste

aspectul final al locuintei, cu ajutorul tavanelor false vei avea la dispozitie suficiente modele din care sa alegi.

Beneficiile unui tavan fals

Pe langa faptul ca este bine sa cunosti gama larga de modele pe care o vei avea la dispozitie alegand aceasta solutie pentru amenajarea locuintei tale, este important sa cunosti si beneficiile pe care ti le ofera.

Din punct de vedere a partii de design si imbunatatire a aspectului estetic, este clar care sunt beneficiile acestui tip de plafon – diversitatea de culori si modele te va ajuta sa oferi locuintei atat un aspect elegant, cat si unul modern sau traditional. Totul depinde de imaginatia ta.

Din punct de vedere practic, tavanul fals este de asemenea o alegere eficienta. In cazul in care plafonul casei tale prezinta defecte minore, cu ajutorul acestuia le vei putea ascunde cu ususrinta. Totodata, nu te vei mai preocupa ca astfel de probleme pot aparea si de acum incolo. Spre exemplu, un plafon fals are capacitatea de a retine o mare cantitate de apa astfel incat petele de umezeala nu vor mai exista. Iar intretinerea sa este foarte usoara, nu este nevoie decat de o simpla curatare cu laveta odata la 2-3 ani.

In plus, montarea sa se face intr-un mod rapid si usor, in sensul ca nu vei mai avea parte de acea mizerie din casa.

Daca vrei sa te convingi intr-adevar de beneficiile tavanului fals, consulta-te cu o echipa de specialisti care iti va raspunde la toate intrebarile.

Comments Off on Sa folosesti sau nu tavane false? Beneficii si sfaturi Tags: , , ,

Author:

This author has published 32 articles so far. More info about the author is coming soon.