Schimba intr-o secunda aspectul cu niste cuverturi de pat dormitor!

August 19, 2019 | Author: | Posted in Casa si Familie

Stim cat de mult conteaza partea estetica cand vine vorba de prima vedere. De aceea, Patone va pune la dispozitie mai multe cuverturi de pat dormitor pentru aspectul unui dormitor elegant. Am luat in vedere si calitatea, care este un alt criteriu important dupa care ne ghidam. Astfel, tu si familia ta puteti opta pentru gama de cuverturi de pat pucioasa. De ce? Pentru ca sunt fabricate la Pucioasa, iar acest lucru va ofera singuranta ca optati pentru achizitionarea unor produse 100% romanesti de calitate.
cuverturi de pat dormitor

Principalul motiv de folosire al acestora

Pentru ca reprezinta plusul care face diferenta in dormitorul dumneavoastra. Oricand, daca alegeti sa va acoperiti patul cu cuverturi de pat dormitor, rezultatul va consta intr-un aspect mult mai elegant si mai placut decat imaginea unui cearsaf mototlit intins in graba peste saltea.
Cu alte cuvinte, niste cuverturi de pat dormitor confera un aspect ordonat in camera si protejeaza in acelasi timp plapumile si pernele, fie de praf, fie de orice alte produse in situatiile in care copiii se joaca nestingheriti pe durata zilei in dormitor. De asemenea, acestea va pot personaliza camera in functie de preferintele dumneavoastra, subliniind stilul pe care doriti sa-l adoptati. Pentru acest lucru, Patone va pune la dispozitie cuverturi de pat dormitor de diferite culori si modele, materiale de diverse niveluri de calitate, pentru ca tu sa o gasesti fara indoiala pe cea care ti se potriveste, nu doar tie, ci si design-ului camerei tale!

Prin ce se diferentiaza aceste cuverturi de pat dormitor de la Patone?

Credeti ca sunt cu ceva mai diferite fata de cele simple? Daca ati spus da, atunci ai dreptate! Diferenta consta in materialul folosit, care este mult mai gros. O alta diferenta care nu poate fi trecuta cu vederea se refera la cusaturile de pe intreaga suprafata a unor cuverturi de pat dormitor ce scot in relief un anumit tip de model. Vorbim de romburi, cerculete, patrate, floricele si orice alt model placut din punct de vedere estetic.

In alta ordine de idei, insertiile textile si intariturile de pe suprafata acestora fac in asa fel incat produsul sa aiba o durata de viata mult mai inaintata. Totodata, datorita intariturilor, vatelina din bumbac nu se va strange intr-un colt si nici nu va iesi din material.

Patone.ro va recomanda sa va achizitionati cuverturi de pat matlasate pentru ca sunt mai rezistente si mai calduroase.

Sunt ideale pentru anotimpurile mai racoroase, intrucat pot fi folosite drept plapuma sau supliment pentru plapuma.

 

Author:

This author has published 68 articles so far. More info about the author is coming soon.