Sfaturi utile ca sa gasesti lenjerii de pat potrivite pentru dormitorul tau

March 6, 2019 | Author: | Posted in Casa si Familie

Culori vii pentru lenjerii de pat?

Seturile de lenjerii de pat in culori bogate pot fi atat elegante, cat si simple. Si pot oferi dormitorului tau un stil hotelier in pas cu moda. Culorile in nuante cat mai puternice, sau din contra, cat mai deschise, dar vii pot contribui, de asemenea, la crearea unui spatiu relaxant care va ajuta sa va simtiti confortabil pana la atingerea starii de zen. Numai bun pentru a va detasa de toate problemele aparute dupa o zi lunga la locul de munca.

lenjerii de pat

Secretul proiectarii in realitate a imaginii unui dormitor in stil retras cu ajutorul unei lenjerii de culoare vie este asociata, de regula, cu o schema de culoare monocromatica. Cand va decideti sa achizitionati lenjerii de pat pentru paturile casei voastre, va recomadam sa alegeti culoarea principala care se potriveste cu tonul de culoare predominant in camera in care doriti sa le asezati. Ati putea asocia-o fie cu nuante mai deschise, fie cu unele mai intunecate de aceeasi culoare.

Daca nu respectati acest lucru s-ar putea ca asternuturile paturilor dumneavoastra sa arate intr-un stil destul de plictisitor. Alegand sa cumparati lenjerii de pat ieftine de calitate, indiferent de modelul ales, veti stii ca imaginea patului nu va iesi din decor nici daca veti arunca perna si patura pe pat din comoditate, intr-o dimineata in care va grabiti foarte tare.

Lenjerii de pat ieftine cu modele moderne?

Imaginea unei lenjerii de pat cu model iesit mai mult din comun decat asternuturile obisnuite are, in mod implicit, avantajele sale. Daca intentionati sa evidentiati culorile din camera pentru a fi cat mai accentuate, asternutul asternutul corect ales v-ar putea oferi flexibilitatea de a prezenta pete mici de acea culoare, fara sa fie, in vreun fel, coplesitoare.

Pentru persoanele care prefera un somn mai linistit, romantic exista o multime de modele de lenjerii de pat ieftine cu motive florale ce se pot incorpora rapid in culorile din jurul camerei.

Alegeti lenjerii de pat cu atentie

Tesătura potrivita poate sa va completeze stilul dormitorului. Dupa ce v-ati hotarat asupra culorilor imprimate, tipul de tesatura ales este si el destul de important. Tesaturile cu o stralucire mai aparte sunt o alegere mai formala decat o una cu aspect mat. Stofele lucioase pot lumina usor un dormitor intunecat si pot crea o vibratie mai plina de farmec.

Pentru acest lucru Patone.ro reprezinta o alegere somptuoasa, deoarece intr-un dormitor intunecat, lumina disponibila poate fi absorbita. Utilizati numai lenjerii de pat cu tesaturi texturate intr-o schema monocromatica drept baza perfecta pentru accesorii ori accente moderne.

Comments Off on Sfaturi utile ca sa gasesti lenjerii de pat potrivite pentru dormitorul tau Tags: , ,

Author:

This author has published 62 articles so far. More info about the author is coming soon.