Tablouri handmade

June 21, 2018 | Author: | Posted in Casa si Familie

Cand veniti acasa, va doriti o atmosfera frumoasa si un cadru armonios, nu o atmosfera apasatoare si care sa va dea o stare si mai stresanta. Decorul locuintei ne poate, intra-adevar, sa ne dea o stare de bine. De multe ori, poate doar schimbarea decorului casei, ne face sa venim cu drag acasa. Aceste tablouri handmade puse intr-un loc potrivit, pot sa schimbe atmosfera si chiar starea noastra.

Tablou

De ce sa cumparam tablouri handmade?

Desi exista varianta ca noi sa cream aceste tablouri handmade, multi dintre noi, nu au timpul necesar sau considera ca nu au imaginatie pentru a crea aceste tablouri. Atunci, ramane varianta in care apelam la o firma sau o persoana care se ocupa cu confectionarea lucrurilor manuale.

Asadar, ar exista doua variante de a cumpara un tablou: fie il cumparam dintr-un magazin si ca el gasim sute de alte exemplare, fie apelam la o persoana sau o firma care ar putea sa il creeze pe placul si pe gustul nostru.

Aici apare, de nenumarate ori, problema preturilor. Desi preturile sunt uneori piperate, trebuie sa luam in calcul rabdarea si migala cu care se lucreaza la aceste produse.

Tablourile handmade pot fi create atat din lemn, crengute de lemn, flori, origami, dar si din piese marunte cum ar fi pietrele, dopuri, piese mici de ceas, de masini etc. Totul depinde de imaginatia celui care le creeaza. Insa, pentru a iesi un tablou handmade de calitate, este nevoie, pe langa produsele folosite si de timp, efort, rabdare, indemanare.

In general, ca sa se realizeze un tablou handmade depinde în mare măsură de experienţa celui care il creaza, de uneltele si materialele pe care le foloseste. Toata aceasta munca poate dura  pana la cateva zeci de ore.

Tablourile handmade sunt atat de valoroase pentru ca se depune un efort extraordinar pentru a le realiza. Ceea ce este creat de mana omului va avea o valoare mult mai mare decat lucrurile create de masinarii, realizate pe banda rulanta. Iar in ultimul timp, lucrurile facute manual au inceput sa castige teren in fata celor realizate in fabrici.

Cumpararea unui tablou handmade va va incanta prin originalitatea sa, va va bucura prin simplul fapt ca este unic si ca a fost creat cu dragoste, rabdare si cu multa indemanare. Veti sti ca cineva a creat acel tablou special, iar dvs sunteti unicul detinator al sau.

In plus, un tablou handmade creat dupa dorintele dvs. va va aduce un grad crescut de incredere, sa stiti ca prin acel lucru care este unic si dvs deveniti unic odata cu el.

In concluzie

Atunci cand veti cumpara un tablou handmade, pe langa materialele folosite la acesta (lemn, pietre, surubele, hartie, margele, piese si mecanisme de ceas, placi electronice, lemn, metale), veti cumpara si dragostea cu care a fost creat, rabdarea, indemanarea, timpul, efortul depus, imaginatia si creativitatea care au fost depuse la crearea lui.

Orientati-va mereu spre lucruri handmade pentru ca prin acestea, se va transmite si sufletul depus de creatorul lor!

 

 

Comments Off on Tablouri handmade Tags: , ,

Author:

This author has published 54 articles so far. More info about the author is coming soon.