Tavane extensibile 3d, practice si modern

March 1, 2019 | Author: | Posted in Casa si Familie

 Piata de consum are nevoie tot timpul de produse care sa acopere cerintele atat prin note moderne si eleganta cat si ca necesitate practica.

Astfel, societatea noastra, Vipcasa vine in intampinarea nevoilor tale oferindu-ti tavane extensibile 3d din membrane polimerice, cu design modern si culori atractive, potrivite pentru orice tip de interior oricat de pretentios ar fi acesta intrucat se pliaza pe orice gen de amenajarea interioara.

Iti oferim tavane extensibile 3d foarte eficiente din punct de vedere economic intrucat costurile lor nu depasesc  pretul unor tavane clasice dar avantajele celor extensibile sunt net superioare si primeaza daca te intereseaza sa faci o alegere.

Tavane tavane extensibile 3d versus tavane clasice

Tavane extensibile 3d

In afara aspectului  modern si foarte placut, alegand  tavane extensibile 3d, alegi cea mai practica metoda pentru tavanul tau si asta si pentru ca sunt foarte practice.

Se poate intampla ca o teva de deasupra spatiului tau, fie locuinta sau spatiu comercial, sa aiba o defectiune sis a ai parte de inundatie.

In acest caz, un tavan clasic suporta o cantitate mica de apa si daca la  inceput apa se va prelinge compromitand unele obiecte situate in incapere, ulterior acest tip de tavan va ceda sub greutatea apei si atat apa cat si materialul din care  acesta este confectionat vor umple toata camera si vor murdari si strica o mare parte din mobiler, articole electrice sau electronice, parchet si pereti.

Imagineaza-ti apoi ce implica acesta, curatenie, investitie in obiecte si intr-un nou tavan.

Alegand tavane extensibile 3d toate acestea dispar. Si aceasta pentru ca membrana polimerica din care este confectionat tavanul este foarte rigida, nu pocneste sub greutate si poate suporta si 100 litri de apa pe metru patrat. Nu este intotdeauna necesar sa fie demontat pentru evacuarea apei si aceasta se poate indeparta prin orificiul corpului de iluminat. Dup ace apa a fost indepartata, tavanul va avea forma initial. Daca este necesar, se va demonta partial fara a se produce stricaciuni.Apoi se va sterge si nici nu se va observa ca a avut loc o inundatie.

Daca tavanul pe care vrei sa-l montezi este intr-o bucatarie in care se gateste des sau continuu ca in cazul celor din restaurant,  un tavan din rigips sau orice alt material, va fi impregnat puternic cu mirosul degajat in timpul prepararii si astfel in incapere va pluti permanent mirorul de mancare, de ranced si senzatia de murdar.Periodic, va trebui sa investesti bani, timp si discomfort pentru a-l inlocui.

Daca optezi pentru tavane extensibile 3d nu se va intampla acesata situatie. In acest tip de tavane nu se impregneaza deloc mirosul, nu se pateaza si nu isi schimba culoarea.Iti acordam o garantie de 10 ani, timp in care isi pastreaza toate caracteristicile de la data montajului.

Cum ne gasesti?

Accesand site-ul www.vipcasa.ro vei putea fi beneficiarul experientei noastre in realizarea oricarui tip de tavane extensibile 3d , simple sau complexe, avand forme geometrice sau line, colorate  sau albe, satinate sidefate, mate sau imprimate cu o imagine care sa te reconforteze.

Suntem solutia ta ideala!

Comments Off on  Tavane extensibile 3d, practice si modern Tags: ,

Author:

This author has published 58 articles so far. More info about the author is coming soon.