Tavane false modele

April 12, 2019 | Author: | Posted in Casa si Familie

Indiferent de tipul de reparatie pe care o faci, trebuie sa incepi din zona plafonului. In general, interiorul camerei va depinde in mare masura de el. Astazi exista  o mare varietate de posibilitati de alegere a plafoanelor false. Principalul lucru pe care trebuie sa te bazezi atunci cand il alegi, este propria ta preferinta si dorinta, tipul camerei in sine si costul materialelor. Pentru a realiza tavane false modele complexe, sinele metalice pot fi in orice forma, chiar curbilinii. Fireste, daca exista o limitare financiara, ar trebui sa alegi dintre multele modele bugetare. Acestea pot fi intr-o nuanta obisnuita, cu o anumita pictura sau design, cu tapet sau placi din polistiren spumos.

De asemenea, aceste tavane false nu sunt foarte scumpe, si, in acelasi timp, arata foarte estetic, placute si moderne. Si, pentru a face alegerea corecta, ar trebui sa afli in detaliu despre fiecare dintre tipurile de modele. Inainte de a alege modele de tavane false, decide ce tipuri de plafoane sunt si ce avantaje si dezavantaje au. Plafoanele variaza in functie de culoare, textura materialului, constructia si forma geometrica. Doar tavanul fals cu parametrii corect selectati, iti va permite sa maresti vizibil o camera mica, sa adaugi confort intr-o sala imensa si sa ridici vizibil inaltimea unei camere joase. Proiectarea corecta si de succes va da locuintei tale caldura si confortul.

Tavane false modele

Tavane false modele

Un tavan fals este o optiune excelenta pentru ascunderea defectelor tavanului principal si a diverselor comunicatii create. Modelele de tavan fals sunt numeroase si pot fi in orice culoare, textura, forma arhitecturala. Prin schimbarea designului de iluminat, a texturii, formei si configuratiei elementelor de suspensie, se poate crea un design unic. Insa, mai intai consulta expertii in legatura cu aspectele legate de acustica, iluminat, ventilatie, calculand costul total estimat al tavanului fals, luand in considerare iluminatul selectat si costul lucrarilor de instalare. 

Tavane false gips-carton

Toate plafoanele din gips-carton suspendate, sunt montate pe un cadru din otel zincat.  Dupa finalizarea instalarii, este necesara finisarea placilor de gips. Placile din gips-carton sunt o garantie a izolatiei termice si fonice excelente a apartamentului tau.

Tavane false casetate

Mai intai, se creeaza o structura de cadru, apoi se ataseaza casete patrate: placi subtiri din aluminiu sau zincate. Pe partea frontal a casetelor poate fi aplicat un strat de vopsea pulbere in diferite culori. De asemenea, exista posibilitatea de a alege casete netede sau brute cu suprafata sub forma de nisa, dungi sau spirale.

Tavane casetate reflectate

Tavanele false de tip caseta sunt plafoane frumoase, care se reflecta in oglinda. In locul panourilor metalice sunt folosite oglinzi. Datorita oglinzilor, poti creste vizibil inaltimea, volumul camerei, zona acesteia. Daca instalezi lampi suplimentare, lumina lor va fi reflectata in oglinda. In acest mod simplu, poti crea un iluminat cu adevarat unic si neobisnuit. Avantajele plafoanelor oglindite sunt durabilitatea, eliminarea stresului statistic, nu corodeaza, sunt absolut sigure si ecologice. Instalarea se face simplu si exista o varietate de finisaje decorative.

Tavane extensibile

In primul rand, cadrul este realizat din metal sau din lemn. Este fixat pe gips-carton, panouri decorative si alte materiale. Pe astfel de tavane se poate crea orice suprafata curbata complexa. Avantajul acestora este posibilitatea utilizarii iluminatului intr-o varietate de optiuni de proiectare, precum si utilizarea diferitelor tipuri de lampi, dar si buna izolatie fonica si termica.

Comments Off on Tavane false modele Tags: ,

Author:

This author has published 42 articles so far. More info about the author is coming soon.