Tavane false pentru o schimbare a locuintei

December 26, 2018 | Author: | Posted in Casa si Familie

Nu de putine ori se intampla sa iti doresti sa faci o schimbare in locuinta proprie, fie ca ne referim la vopsirea peretilor, la schimbarea mobilei sau la achizitionarea unor noi obiecte de decor. Dar pe langa acestea mai exista o metoda prin care poti imbunatati aspectul casei tale si, anume, prin folosirea tavanelor false, precum cele VIP Casa.

In ultimii ani, aceste tipuri de plafoane au devenit tot mai cunoscute si dorite de multe persoane, avatanjele utilizarii acestora fiind multiple.

Cazuri in care poti folosi tavanele false

Dupa cum spuneam si mai devreme, plafoanele false pot fi o alegere ideala in cazul in care doresti sa oferi un alt design unei incaperi. Acestea se pot gasi sub mai multe forme, modele si culori, astfel incat rezultatul final sa fie cat mai apropiat de preferintele si asteptarile tale.

Pe de alta parte, folosirea tavanelor false poate avea si un rol practic, in cazul in care tavanul initial al locuintei prezinta mici defecte care nu pot disparea intr-un mod usor. Spre exemplu, se poate intampla ca in locuinta sa fie prezente infiltratii usoare de apa care nu au putut fi acoperite indiferent de cate straturi de vopsea ai folosi pentru a le estompa. In acest caz, utilizarea unor astfel de plafoane este o buna alegere.

Cu toate acestea, evita folosirea unor plafoane false pentru a acoperi probleme mai grave ale tavanului, precum fisuri mai adanci sau alte astfel de defecte ale structurii. Si in cazul in care tavanul este afectat intr-un mod mai serios de infiltratiile de apa, opteaza mai intai pentru repararea acestuia. Apoi, daca rezultatul final nu este unul placut din punct de vedere estetic, poti lua in calcul amplasarea unui plafon fals.

Avantajele unui tavan fals

Tavane false extensibile

Principalul avantaj al unor astfel de plafoane este pretul accesibil la care acestea pot fi gasite pe piata. Insa, ai grija sa nu cazi in capcana de a alege cel mai mic pret si sa achizitionezi astfel de tavane de o calitate indoielnica. 

In principiu, durata de viata a tavanelor false  este de 35 de ani, iar firmele serioase pot oferi chiar si 10 ani garantie. Astfel, cu siguranta vei simti ca merita sa oferi un pret accesibil pentru o constructie care dureaza 35 de ani si a carei design deosebit te va face sa te indragostesti in fiecare zi de casa ta.

Totodata, tavanele false  sunt foarte usor de intretinut. Cu siguranta revopsirea anuala a unui tavan nu te-a incantat pana acum din cauza dificultatii de a ajunge pana sus si de a nu lasa urme inestetice, insa cu ajutorul acestor plafoane vei scapa de acest pas. Acestea nu se decoloreaza in timp si nici nu aduna praf, astfel incat intretinerea lor poate fi facuta intr-un mod facil, prin simpla stergere cu o laveta o data la cateva luni.

Avantajele tavanelor false sunt chiar mai multe decat atat, iar singurul mod de a te convinge singur ca acestea reprezinta o buna investitie este acela de a te consulta cu persoane profesioniste si de a afla parerile altor persoane care le-au amplasat deja. 

Comments Off on Tavane false pentru o schimbare a locuintei Tags: ,

Author:

This author has published 58 articles so far. More info about the author is coming soon.