Totul despre plafoanele extensibile

August 6, 2018 | Author: | Posted in Casa si Familie

Tavanul tau este murdar, deteriorat sau neuniform si are nevoie de o multime de imbunatatiri? Alegeti un tavan extensibil de la VIPcasa! Cu o instalare rapida, ofera o redare deosebit de estetica si va permite, in plus, sa va bucurati de proprietati tehnice foarte apreciabile.

Ce este un tavan intins?

Un tavan intins este realizat dintr-o panza intinsa de la perete la perete. Aceasta tesatura, din PVC, este proiectata sa nu fie inflamabila. Este realizat la comanda in atelier, in functie de marimea si forma piesei. Apoi este atasat la “neted” (sistem de atasare specific) fixat in jurul peretilor. Panza tavanului extensibil este echipata cu o “linie de harpon” sudata pe toata periferia sa. Instalatorii fixeaza panza pe peretii camerei.

tavan extensibil

De ce sa alegeti un tavan extensibil?

Un tavan extensibil creeaza un tavan fals pentru a ascunde defectele cu un efort minim. Actionand ca un geam dublu, acesta ofera, in plus, o buna izolare termica si acustica, permitand accesul facil la conductele tehnice. Un tavan extensibil este instalat rapid (de catre profesionisti). Instalarea sa nu este murdara, este inodora si nu este nevoie sa mutati tot mobilierul din camera. Un tavan extensibil se poate juca si cu culori, finisaje (mat, satin, lacuit, oglinda) si poate deveni chiar un element puternic al decorarii incaperii de cand panza a fost instalata. Orice sistem de iluminat poate fi incorporat. In cele din urma, un tavan extensibil este usor de curatat.

Este important ca aceasta realizare sa fie implementata dupa masurare si, de preferinta, de catre un profesionist, dupa ce a notat cu precizie cotele, stiind ca sudurile cu cele mai inalte frecvente sunt realizate in fabrica. Prin urmare, veti avea doua tehnici de editare a calitatii. Prima tehnica poate fi introdusa la cald, sub actiunea unei surse de caldura, panza este intinsa si are un aspect lin si destul de plat pe intreaga suprafata a tavanului. Cand este rece, datorita evolutiei tehnicii, puteti obtine o redare mai mult decat comparabila fara incalzire.

Tavanul extensibil este potrivit chiar si pentru camerele umede. Durata de viata a tavanului este foarte lunga si suprafata sa nu se teme de lovituri. Sa nu mai vorbim de pretul sau care va fi economic.

Un tavan extensibil: pentru cine?

Tavanele extensibil pot fi pentru persoanele care doresc sa refaca rapid un tavan, chiar daca acesta este bucataria sau baia si isi doresc o instalare impecabila sau un plafon decorativ. Tavanul extensibil este, de asemenea, ideal pentru companiile preocupate de calitatea vizuala a sediului, in hol, ca si in birouri. In cele din urma, medicii, arhitectii sau decoratorii sunt indragostiti de tavanele extensibile deoarece devin un mediu de creativitate cu perspective nelimitate (fotografii, modele, tipografie).

Care este pretul unui plafon stretch?

Este dificil sa oferiti un pret pe metru patrat, deoarece fiecare tavan intins este facut dupa masura. Cantitatea de unghiuri din camera si numarul de puncte luminoase care se integreaza rapid maresc factura. In general, trebuie sa stiti ca un plafon intins este destul de scump si nu se aplica tuturor bugetelor.

Comments Off on Totul despre plafoanele extensibile Tags: , ,

Author:

This author has published 46 articles so far. More info about the author is coming soon.