Valoarea noastra este data de echipa de tehnicieni care executa reparatii ale aparatelor de aer conditionat

December 19, 2018 | Author: | Posted in Casa si Familie

Specialistii nostrii in reparatii ale aparatului de aer conditionat va ofera servicii ireprosabile

 Aparatele de aer conditionat sunt nelipsite din casele noastre deoarece temperaturile tot mai ridicate vara creaza discomfort termic atat datorita gradelor tot mai multe din termomentre cat si a umiditatii resimtite. Insa, ca orice aparat si acesta este supus diverselor defectiuni si asta se poate intampla exact intr-o zi caniculara de vara.

Specialistii nostrii frigotehnisti autorizati va pot vei in ajutor asigurandu-va reparatia aerului conditionat dar pentru aceasta trebuie sa accesati site-ul www.eko-clima.ro si sa ne contactati la numarul de telefon afisat.

Pe langa alte servicii enumerate in paginile site-ului, alaturi de serviciul de reparatii ale aparatelor de aer conditionat veti gasi si toate certificarile pe care le detinem impreuba cu diplome care ne situaeaza printre cei mai buni jucatori pe piata de profil. Suntem  o echipa tanara care vine pe piata romaneasca sa asigure servicii la standarde europene printr-un personal instruit, cu o vasta experienta acumulata in timp.

Revizie aer conditionat

Echipa Eko-clima executa reparatii ale aparatelor de aer conditionat atat in regim normal cat si in cel de urgenta, la costuri rezonabile. Avand specializari in domeniu, ne-am concentrat pe obtinerea de performante dovedite prin existenta multor clienti foarte multumiti.In momentul in care ne sunati, la celalalt capat al firului va raspunde un frigotehnist cu experienta in montaj si reparatii instalatii de aer conditionat atat in Bucuresti: sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6 cat si in  toate cartierele  si zonele limitrofe: Berceni, Popesti Leordeni, Otopeni, Voluntari, Snagov, Cernica, Afumati.

Reparam orice aparat de aer conditionat indiferent de defectiune aparuta.Prin serviciul de reparatii ale aparatului de aer conditionat va restabilim toate proprietatile aparatului de aer conditionat si acesta va functiona ca in prima zi de folosinta. Printre problemele des intalnite pe teren de catre echipele noastre enumeram: aparatul nu raceste si motivul ar putea fi ca nu mai exista freon in instalatia de racire, nu mai functionaeaza compresorul, functionarea ventilatorului este defectuoasa s-au ar putea fi probleme la partea electrica.

O alta sesizare din partea clientilor este aceea ca se  intampla sa curga apa din aparatul de aer conditionat.Aceasta se intampla atunci cand orificiul de scurgere sau furtunul de drenare a condensului este infundat. Acest lucru se datoreaza mizeriei acumulate in timp pe unitate din casa. Se mai poate si sa fim anuntat ca aparatul miroase urat.O instalatie de climatizare, in cazul nostru un aparat de aer conditionat poate sa miroasa urat in primele minute cand il pornim sau chiar si dupa 30 minute.

Prima oara ar trebui sa ne intrebam daca i-am facut curatrea si igienizarea anuala . Daca nu, aceasta poate fi una din cauze.Apoi ar trebui sa vedem daca aparatul functioneaza intr-un mediu neprielnic fiind posibil sa fie montat intr-un mediu unde exista mult praf si toxicitate.

Motivele nefunctionarii corespunzatoare ale unui aparat de aer conditionat pot fi multiple si de aceea va recomandam ca printr-un simplu telefon sa apelati la specialistii nostrii care va vor repara aparatul de aer conditionat in cel mai scurt timp indiferent de gravitatea defectiunii aparute. 

Comments Off on Valoarea noastra este data de echipa de tehnicieni care executa reparatii ale aparatelor de aer conditionat Tags: , ,

Author:

This author has published 80 articles so far. More info about the author is coming soon.