Cum alegi cel mai bun ceas de mana pentru femei?

January 20, 2019 | Author: | Posted in Comunicate de Presa

    Ceasurile nu sunt doar pe lista de pasiuni a barbatilor, ci foarte multe femei au numeroase modele de ceasuri de mana dama de la Ceasuri-Shop, care sa se potriveasca indiferent de stilul sau ocazia cu care sunt purtate. Insa, daca vrei sa iti cumperi un nou model de ceas, trebuie sa ai in vedere faptul ca pe piata exista numeroase imitatii de calitate, dar si imitatii ieftine ale ceasurilor de la brandurile cunoscute. Acesta este si motivul pentru care este necesar sa cunosti anumite diferente care le diferentiaza, pentru a nu ajunge sa cheltuiesti banii pe lucruri de proasta calitate.

   Indiferent daca vrei sa alegi modelul de ceas din numeroasele site-uri online sau vrei sa mergi in magazine, este nevoie sa cunosti anumite informatii si sa urmezi unele sfaturi, astfel incat sa restrangi cautarile.

 Automatic sau Quartz?

Ceas de mana dama

   Unul dintre aspectele care te pot ajuta sa injumatatesti cautarile este decizia legata de tipul de ceas: automatic sau quartz, caci fiecare dintre ele are anumite avantaje si dezavantaje.

  Ceasurile mecanice sunt cu intoarcere manuala si automatice, acestea avand mult mai multe detalii de design, iar mecanismul poate fi vizibil. Acest tip de ceas poate functiona multi ani, insa are nevoie de revizii o data la fiecare cinci ani. Un alt dezavantaj poate fi considerat faptul ca acestea sunt mult mai scumpe decat ceasurile cu quartz.

  Ceasurile quartz sunt mult mai precise si pot avea mai multe tipuri de afisaj, de asemenea pot avea diverse functii suplimentare. Acestea sunt mai ieftine, insa nici durabilitatea si rezistenta nu se compara cu ceasul automatic.

Bratara metalica sau curea de piele?

   Diferitele modele de curele sau bratari ale ceasului sunt cele cu ajutorul carora se poate obtine un aspect special sau formal. Curele de piele sunt foarte aspectuoase si uimitoare. Diversele nuante in care acestea se gasesc pot fi asortate cu cadranele, astfel incat sa scoata din anonimat pe oricine il poarta.

   Cureaua elastica este destul de cautata de catre femeile ce isi doresc ceasuri de mana dama, acestea fiind durabile, se curata foarte usor si nici nu sunt afectate de parfumuri.

Ce material este cel mai potrivit?

    Traditionalul model de ceas din aur cu pietre semipretioase a fost dintotdeauna unul dintre cele mai cautate modele de catre femei, in ciuda faptului ca aceste tipuri de ceasuri de mana dama au suferit anumite modificari in ceea ce priveste nuanta, cum ar fi aurul galben, aurul roz, platina si multe altele.

   Cu toate acestea, otelul inoxidabil este folosit pentru ceasuri, iar cu ajutorul acestuia, producatorii ofera un aspect mai barbatesc . 

   Mai nou, pentru ceasurile de mana dama, producatorii au inceput sa utilizeze ca si material suplimentar, ceramica. Aceste ceasuri sunt mult mai usor de purtat, nu se zgarie si ofera un aspect dinamic femeilor ce le poarta. 

    Astfel, atunci cand vrei sa alegi un nou model de ceas, este important sa iei in calcul faptul ca nu vei folosi ceasul doar pentru a afla cat este ora, ci acesta a ajuns sa fie un accesoriu si o parte a tinutei. 

Comments Off on Cum alegi cel mai bun ceas de mana pentru femei? Tags: , , ,

Author:

This author has published 64 articles so far. More info about the author is coming soon.