De ce ai nevoie de tratamente pentru piele

December 17, 2018 | Author: | Posted in Comunicate de Presa

Produsele cosmetice de inalta eficienta pentru tratarea pielii cu probleme, sunt dezvoltate in SUA si sunt destinate pentru a fi utilizate de catre dermatologi, chirurgi plasticieni, specialisti in spa, precum si pentru acasa. Aceste tratamente de la Medicalia pentru piele pot  rezolva cele mai grave probleme si boli ale pielii: acnee, pigmentare puternica, imbatranire prematura, rozacee, cicatrici dupa operatii etc. Linia de produse a tratamentelor pentru piele, ofera efectul maxim de ingrijire pre- si postoperatorii, continuand regimul de tratament. Cosmeticele sunt concepute pentru a mentine functia pielii, a reduce sensibilitatea, a reduce inflamatia si alte fenomene negative asociate cu procesul de vindecare.

Crema Medicalia

Linii de tratamente pentru piele

Tratamentele pentru piele sunt impartite  in linii de tratamente. Astfel, exista tratamente  pentru pielea cu probleme, predispusa la acnee , linia de cosmetice care regleaza excesul de sebum, linia de tratament pentru remedierea pielii dupa procedurile impotriva celulitei si dupa liposuctie, impotriva vergeturilor si deteriorarii pielii dupa sarcina, pentru ingrijirea pielii in perioada anterioara si dupa chirurgia plastic, linia de tratamente cosmetice pentru arsurile solare pentru fata si corp, linia de tratamente pentru restaurarea sistemul de pigmentare a pielii, decoloreaza petele pigmentare si previne hiperpigmentarea care apare dupa cateva operatii cosmetice si proceduri de intinerire, fiind potrivita pentru fata si corp. De asemenea, mai exista, linia de revitalizare a cosmeticelor pentru pielea din jurul ochilor si reducerea la minimum a ridurilor, recomandata pentru ingrijirea blefaroplastica pre- si postoperatorie, tratamente anti-imbatranire, tratamente pentru piele uscata, sensibila, cu tulburari de microcirculare, manifestata sub forma de rozacee, eritroze si rozacee.

Compozitia tratamentelor pentru piele

Datorita particularitatilor compozitiei tratamentelor pentru piele, acestea sunt destinate  netezirii si, de asemenea, refacerii tesutului pielii. Compozitiile se bazeaza pe  extracte naturale,  precum si pe un ansamblu echilibrat de extracte suplimentare, care intr-o anumita combinatie selectata, impiedica oxidarea lipidelor si formarea celulitei, cheratozei etc.  In plus fata de componentele mentionate mai sus, tratamentele includ un complex care a fost supus unei cercetari clinice, care serveste la imbunatatirea sintezei colagenului si mentinerea nivelului de hyarulonat din piele. Astfel,  tratamentul contribuie la netezirea pielii si la intarirea texturii acesteia. De asemenea, aceste tratamente pentru piele  au un efect favorabil asupra cresterii circulatiei sanguine si a circulatiei limfatice, eliminand astfel acumularea de toxine si celulele adipoase distruse – adipocite.

Spectru de actiune

Astfel de tratamente pentru piele, sunt eficient impotriva bacteriilor, ciupercilor, virusilor. De asemenea, se utilizeaza pentru tratarea si prevenirea infectiilor la nivelul plagilor in chirurgie, traumatologie si tratamentul diferitelor infectii. Ofera accelerarea vindecarii suprafetelor ranilor cu arsuri, ulcere, deformari, abraziuni. Tratamentul sub orice forma, fie crema, gel, ser, poate fi aplicat direct pe rana, conform instructiunilor. Are un spectru larg de actiune antimicrobiana, antifungica si antivirala. Impiedica eficient infectarea ranilor si a arsurilor. Stimuleaza reactiile defensive la locul de utilizare si nu are proprietati locale iritante si alergenice.  O rana postoperatorie este o incizie cutanata,  care se face de obicei cu un bisturiu in timpul unei operatii chirurgicale. Taieturile chirurgicale sunt inchise cu suturi, capsatoare chirurgicale sau lipici chirurgical. Ingrijirea unei rani postoperatorii include tratarea ranilor antiseptic, protectia impotriva iritantelor externe si examinarea sistematica. Tratamentul pentru piele se face pentru a preveni complicatiile si a accelera vindecarea ranii.

Comments Off on De ce ai nevoie de tratamente pentru piele Tags: , ,

Author:

This author has published 55 articles so far. More info about the author is coming soon.