Invata sa tii pasul cu o industrie dinamica

May 17, 2018 | Author: | Posted in Comunicate de Presa, Diverse, Sfaturi

Cu fiecare zi care trece, concurenta devine tot mai mare. Apar frecvent inovatii noi, persoane talentate, iar conditiile externe se schimba in jurul tau. Ceea ce a fost suficient pentru ieri nu mai este la fel de satisfacator azi. Daca activezi intr-o industrie dinamica, aflata in continua dezvoltare, este vital sa te pastrezi productiva si competitiva:

Concentrati-va pe tehnica
Un factor cheie care te poate ajuta sa devii mai productiva este tehnica. Desi la o prima vedere ai fi tentata sa afirma ca jobul tau nu presupune o tehnica anume, acest fapt se datoreaza rutinei de zi cu zi care te face sa crezi ca totul se intampla cu usurinta.

Lucrurile stau, insa, cu totul diferit, fiindca si o simpla conversatie are nevoie de o structura pentru a fi dusa pana la capat. Cei mai productivi angajati au o tehnica semnificativ mai buna fata de cei care considera ca nu este nevoie sa se implice mai mult decat este cazul in programul lor de activitate. Tehnica mai buna provine dintr-o concentrare intensa asupra stapanirii fundamentelor – atat de mult incat excelenta devine un obicei.

Alegeti motivatiile potrivite

In general, majoritatea persoanelor intreprind o sarcina speciala pentru a obtine un rezultat final. Aceasta motivatie ar putea fi castigarea unui premiu, castigarea unui client important, obtinerea unei promovari ravnite sau castigarea unui statut recunoscut pe plan international in raport cu industria in care activezi. Femeile de succes sunt, totusi, impinse de motivatii mai mici.

Pentru a ramane suficient de motivata, trebuie sa gasesti bucurie in victorii simbolice. Acest lucru iti va alimenta angajamentul chiar si in momentele in care crezi ca nimic nu mai conteaza. Aceste motivatii mai mici ar putea fi senzatia de euforie pe care o simti dupa ce ai terminat un antrenament, la publicarea unui articol nou sau interactionand zilnic cu clientii dragi. Lucrurile mici va vor pastra spiritul fericit, mai ales cand victoriile mari sunt putine si foarte greu de desavarsit.

Mentineti motivatia pe masura ce lucrati
Nimeni nu isi doreste ca in timpul derularii unei activitati sa fie parasit de motivatie. Lucrati prea mult pentru a nu valorifica marile oportunitati care vin in calea voastra. Aceasta inseamna ca trebuie sa abordati fiecare sarcina in acelasi mod si este singura modalitate de a produce rezultate previzibile indiferent de circumstante.

In practica, mentinerea aceleiasi motivatii va ajuta sa va concentrati eforturile pe tehnica potrivita si pe elementele individuale care va detaseaza de ceilalti angajati competitivi.

Cand va antrenati mintea pentru a se concentra asupra a ceea ce trebuie sa faceti pentru a finaliza cu succes o sarcina importanta, veti reduce la minimum orice anxietate care va poate distrage motivatia in cele mai nepotrivite momente.

Nu este vorba despre talentul pe care il ai sau chiar despre nivelul de succes pe care l-ai atins in trecut. In societatea actuala, dezvoltarea continua este o cerinta mai degraba decat o aspiratie. Urmati abordarile dovedite de mai sus pentru a va intensifica in mod consecvent productivitatea, astfel incat sa puteti fi cu un pas mai aproape de succes!

Comments Off on Invata sa tii pasul cu o industrie dinamica

This author has published 22 articles so far. More info about the author is coming soon.

Additional Articles From ‘Comunicate de Presa’