J’ adore – un ballroom de care te vei indragosti

March 6, 2019 | Author: | Posted in Comunicate de Presa

Localizat in zona de sud a capitalei,  J’adore Grand Ballroom ofera posibilitatea organizarii unor evenimente, ca nunti, botezuri, petreceri corporate intr-un spatiu cu un decor de poveste, in care eleganta, stilul si bunul gust se impletesc.

Cei ce doresc sa aiba parte de evenimente de neuitat vor gasi aici tot ceea ce isi doresc: o echipa tanara, de profesionisti care vor asista si isi vor oferi ajutorul pe intreaga durata organizarea intregului eveniment, pentru ca el sa fie unul reusit.

Cele trei saloane, cu tematica diferita, ofera confortul si eleganta necesara pentru ca cei care le calca pragul prima oara sa se intoarca cu placere iar si iar.

J'adore Ballroom

Meniurile bine gandite, special create pentru fiecare tip de eveniment in parte, sunt puse la dispozitia tuturor celor care isi doresc sa petreaca, clipe de neuitat aici.

Miracle, L’ amour, Elegance – perfectiunea J’adore

Prea putin poate fi spus prin cuvinte pentru a descrie eleganta si rafinamentului fiecaruia dintre saloane.

Dar ……… haideti sa pasim in interiorul fiecaruia dintre ele pentru a simti cat de binevenit sunteti in momentul cand le treceti pragul!

Cu un nume predestinat, Salonul Miracle, ofera celui ce il viziteaza o imbinare a stilului clasic cu cel armonios intr-un spatiu amplu si armonios !

Cu o suprafata de 300 mp si putand gazdui pana la 130 de invitati Miracle ofera vizitatorului o ambianta calda, primitoare si rafinata!

In cadrul Salonului L’ amour, decorul realizat de designerul acestui spatiu, ofera o lumina calda si primitoare.

Avand o suprafata de 300 de mp, si putand gazdui pana la 120 de invitati,  L’amour,  prin elementele sale arhitecturale perforate, precum si datorita candelabrurilor luxuriante va va intampina cu un spatiu cald si primitor.

Datorita iluminatului ambiental, prin intermediul luminilor arhitecturale, si a muzicii de calitate va fi creata o atmosfera de vis.

Considerat ca fiind bijuteria J’adore Grand Ballroom, Salonul Elegance este realizat in stilul arhitectonic empire.

Nobletea acestui salon este data de imbinarea a doua culori calde: rosu imperial si auriu.

Cu tavane inalte, decorate cu cornise si candelabre maiestuoase, precum si datorita draperiilor impunatoare, Elegance poate fi considerat o adevarata bijuterie a “coroanei”  J’adore.

Dotat cu aer conditionat si avand o suprafata de 200 mp, Elegance poate gazdui pana la 120 de persoane.

Pe langa celei trei saloane, in curand va fi dat in folosinta un al patrulea salon ce va purta numele de Mirage.

Acesta va avea o suprafata de 180mp si va gazdui evenimente de dimensiuni mai mici cum ar fi nunti, botezuri, aniversari, petreceri private si corporate.

Si pentru ca totul sa fie perfect, bucatelor alese, atmosferei calde si primitoare se alatura cei care intregesc perfectiunea acestui ‘”tablou” numit J’adore: cei din spatele scenei, cei de pe scena si cei care aisgura decorurile pentru ca totul sa fie complet.

Pentru ca cel mai important eveniment din viata ta sa fie de neuitat  J’adore Grand Ballroom te asteapta!

Comments Off on J’ adore – un ballroom de care te vei indragosti Tags: , ,

Author:

This author has published 53 articles so far. More info about the author is coming soon.