Munca la domiciliu pentru mămici

February 10, 2019 | Author: | Posted in Comunicate de Presa

Atunci când eşti mămică toată atenţia ta se îndreaptă automat către copil, iar timpul parcă se scurge din ce în ce mai repede. Însă banii sunt întotdeauna un necesitate, astfel încât munca la domiciliu una din cele mai bune soluţii, atunci când eşti o proaspătă mămica.

Deşi, ajungeţi treptat să nu mai aveţi deloc timp pentru dumneavoastră, aşadar, ieşirile cu prietenele sunt de mult uitate. Însă, cu timpul vă veţi obişnui cu acest ritm, iar lucrurile se vor aşeza câte puţin la locul lor şi vei ajunge în cele din urmă să aveţi şi timpul necesar pentru dumneavoastră. Dacă vă descurcaţi uşor cu sarcinile şi credeţi că aţi putea mai mult, un job part-time este soluţia ideală în acest caz, întrucât vă permite să lucraţi de acasă şi să puteţi avea grijă de bebeluşul dumneavoastră. Altfel spus munca la domiciliu este una din cele mai bune soluţii în această situaţie.

Ofertele de muncă la domiciliu

Deşi, ofertele de muncă la domiciliu sunt numeroase, nu toate vă sunt recomandate, pentru că în cele din urmă principala dumneavoastră activitate rămâne îngrijirea bebeluşului şi asta trebuie să rămână o prioritate. În cazul în care sunteţi în căutarea unei oferte de muncă la domiciliu, vă recomandăm portalul Domiciliarii.ro, unde veţi găsi numeroase oferte de joburi pentru persoanele care vor să lucreze de acasă, sau pentru mămici.

De asemenea, domeniile diferă, aşadar, puteţi alege cu încredere orice domeniu consideraţi dumneavoastră că vi se potriveşte. Ţinem să menţionăm faptul că toate joburile de pe site-ul Domiciliarii.ro sunt verificate în ceea ce priveşte legitimitatea acestora, astfel încât ofertele nevalabile vor fi prezentate, dar cu un caracter negativ. În acest fel se vor putea diferenţia acele oferte de muncă la domiciliu valabile de cele înşelătoare.

Tipuri de oferte de muncă la domiciliu

Munca la domiciliu

Cele mai căutate joburi la domiciliu sunt de regulă joburi precum:

• Operator calculator
  • Traducător
  • Realizare obiecte artizanale

Operator calculator

Cele mai multe oferte de muncă la domiciliu de acest gen sunt ca şi operator call center şi din păcate acestea nu sunt recomandate şi mămicilor. Motivele sunt înţelese, în primul rând dvs. trebuie să vorbiţi mult la telefon cu un nivel destul de ridicat al zgomotului şi din păcate există riscul că bebeluşul să se trezească. Se mai ia în calcul şi faptul că bebeluşul poate începe să plângă în timpul apelului, iar companiile angajatoare nu tolerează zgomote de acest fel în apeluri.

Traducător

Chiar dacă probabil jobul de traducător implica anumite răspunderi există şi oferte de lucru în care nu trebuie să cunoaşteţi 100% limbă străină respectivă. Spre exemplu puteţi să găsiţi un angajator care să vă plătească binişor pentru a traduce diverse articole ce urmează să fie postate pe site-ul său. În general marile site-uri de ştiri caută persoane de acest gen că să le traducă ştiri internaţionale din engleză în romana spre exemplu, ştiri ce urmează să fie publicate pe siteurile româneşti. Mai există şi varianta traducerii din romana în engleză pentru site-uri străine, iar salariul oferit este cu mult mai mare în cazul de faţă.

Realizarea obiectelor artizanale

Obiectele hand-made sunt foarte interesante şi se vând foarte bine dacă aveţi un minim de desfacere a acestora. Realizarea acestora nu include multă muncă şi nici bătaie de cap, iar în tot acest timp vă puteţi concentra şi pe supravegherea copilului.

Comments Off on Munca la domiciliu pentru mămici Tags: ,

This author has published 39 articles so far. More info about the author is coming soon.