Pudra compacta pentru un machiaj de durata

January 19, 2019 | Author: | Posted in Comunicate de Presa

Un aspect important al ritualului de make-up il constituie fadurile de baza, printre care se numara si pudra compacta. Fardurile se impart in doua mari categorii respectiv, produse care se aplica direct pe piele precum: fondurile de ten, pudrele compacte Paese sau pulbere, rujul sau corectorul si produse care se aplica peste cele mentionate anterior precum: fadurile pentru pleoape si obraz, tusul sau creionul. Fiind considerat un “produs care imbatraneste” pudra este adesea evitata de multe femei, insa acest lucru se datoreaza atat cantitatii mult prea mari de pudra pe care o aplica pe ten, cat si tipului de pudra.

Pudra compacta pentru ten gras

Este foarte important sa stiti sa va identificati tipul de ten pe care il aveti in momentul in care achizitionati o pudra. De exemplu pentru un ten gras, care presupune secretia unei cantitati mari de sebum se recomanda utilizarea unei pudre compacte. Pudra compacta este mult mai igienica decat cea pulbere si ofera o acoperire uniforma machiajului. De asemenea o pudra compacta presupune o acoperire impecabila a tenului, cu alte cuvinte presupune o capacitate crescuta de matifiere, care are rolul de a estompa cu succes excesul de sebum si nu in ultimul rand asigura o acoperire impecabila si ireprosabila. 

Un alt aspect important in ceea ce priveste aplicarea unei pudre compacte il constituie cantitatea de pudra compacta care se foloseste intr-un machiaj, astfel incat aceasta trebuie sa fie foarte bine dozata. Pentru ca nu exista o regula in legatura cu aplicarea unui anumite cantitati de pudra si mai ales atunci cand vorbim despre pudra compacta, care are o putere mare de acoperire, este indicat sa va ganditi la pudra dumneavoastra compacta ca si cum ar fi cel mai scump produs pe care dumneavoastra il aveti in trusa de farduri. Cu cat veti fi mai zgarcita in aplicarea pudrei, cu atat veti doza mai bine cantitatea care trebuie aplicata, iar rezultatul va fi cu siguranta impecabil si pe masura asteptarilor dumneavoastra. 

Aplicarea pudrei compacte

De asemenea, atat modalitatea de aplicare a pudrei compacte, cat si calitatea acesteia este foarte importanta, astfel incat aceasta nu consta in tamponare ci in stergere efectiva, iar o pudra compacta de calitate necesita o mica investitie. Noi va recomadam gama de pudra compacta matifianta, iluminatoare, cu ulei de argan si nu numai de pe site-ul Paese.ro. Pentru ca pudra compacta este utlizata in special de catre make-up artisti, aceasta este creata pentru a retusa machiajul pe timpul zile ori de cate ori este necesar. Adesea pudra compacta este recomandata pentru a matifia zona T, unde va puteti confrunta adesea cu un exces de sebum. Este potrivita atat pentru un ten gras, cat si pentru un ten mixt. 

Multe s-au spus pe acest subiect, sute si mii de produse au fost testate din toate punctele de vedere si la fel de multe review-uri au existat despre o pudra perfecta. Insa cele mai multe femei au o usoara reticienta cand vine vorba despre pudra, reticienta datorata perceptiilor adesea gresite despre acest produs. 

Comments Off on Pudra compacta pentru un machiaj de durata Tags: , ,

Author:

This author has published 58 articles so far. More info about the author is coming soon.