Salon evenimente Bucuresti potrivit indiferent de pretentii

October 1, 2019 | Author: | Posted in Comunicate de Presa

J’adore Ballroom sau excelenta la ea acasa, este salonul evenimente Bucuresti cel mai potrivit pentru organizarea petrecerii unor momente unice din viata ta precum nunta, botez sau cununie. 

Oferta noastra completa pentru tine

Iti punem la dispozitie meniuri pretabile pentru orice gust si buget avand convingerea ca ne vom ridica de fiecare data la inaltimea asteptarilor tale in  salonului evenimente Bucuresti.

Dar nu ne limitam in a-ti oferi doar aceste servicii si avem o viziune mult mai ampla  oferindu-le  tuturor in cadrul salonului evenimente Bucuresti pachete complexe de servicii optionale printre care sonorizarea evenimentului care contribuie la ambianta de vis, servicii foto si video pentru a imortaliza orice clipa importanta, aranjamete si decoratiuni care intregesc imaginea salii in care te vei simti minunat alaturi de invitati, nelipsitele aranjamente florale pentru pata de culoare si de gingasie oferita de superbe flori.

Te vor atrage cu siguranta apetisantele candy bar alaturi de  cheese si chiar lemonade bar. 

Iti mai oferim lumanari pentru cununie si botez iar pentru cel din urma, nelipsitele ursitoare care vor fi costumate tinand cont de tematica evenimentului si culorile alese pentru acesta.

Si astfel, echipa de profesionisti din salonul evenimente Bucuresti specialisti in organizarea acestor evenimente, te asigura de fiecare data ca acesta se transforma intr-unul memorabil nelipsindu-ti nimic.

Intotdeauna te primim oferindu-ti cele mai bune servicii

Salon evenimente Bucuresti

Toate serviciile pe care ti le oferim sunt la standarde ridicate si poti afla detalii mai multe accesand site-ul https://jadore-ballroom.ro/.

Adaptam mereu tipul de meniu in functie de evenimentul tau si avem in atentie diversitatea , calitatea si bunul gust.

Contacteaza-ne prin intermediul acestei cai de comunicare si apeleaza la noi pentru a transforma evenimentul tau intr-unul unic, special si remarcabil.

Ne gasesti in zona de sud a capitalei si poti beneficia de 4 saloane spatioase, moderne, mobilate elegant si asortate cu decoratiuni pe masura, pe care ti le punem la dispozitie cu o programare prealabila.

Toate materialele pe care le-am folosit in cadrul amenajarii saloanelor sunt conform cu standardele ISU in vigoare pentru ca avem grija si de siguranta si securitatea ta.

Acestea sunt  echipate cu sisteme de climatizare astfel incat sa beneficiezi de conditii optime in timpul petrecerii.

Nu am uitat nici de faptul ca ai nevoie de spatiu si pentru masina si iti punem la dispozitie o parcare spatioasa, amenajata si organizata, care se intinde peste 600 de metrii patrati.

Salonul Miracle, Elegance, L’amour, Miraj te intampina pentru a-ti contura crearea unui ballrom de poveste.

Vino sa descoperi misterul unei petreceri de neuitat si te asiguram ca suntem pregatiti in permanenta sa iti oferim orice salon evenimente Bucuresti ai alege.

Echipa noastra, avand experienta multor ani in domeniu, este capabila sa preintampine orice gen de problema care apare si a o face insesizabila astfel incat se trece peste orice situatie neprevazuta fara a fi remarcata .

Cu J’adore Ballroom petrecerea ta devine de neuitat si doar aici evenimentul tau se va transforma intr-un moment de vis si de rasfat in care orele vor trece fara a fi simtite.

Comments Off on Salon evenimente Bucuresti potrivit indiferent de pretentii Tags: , ,

Author:

This author has published 70 articles so far. More info about the author is coming soon.