Servicii juridice oferite de un profesionist

November 10, 2018 | Author: | Posted in Comunicate de Presa

Serviciile juridice sunt furnizate de un avocat care dispune de o educatie si o experienta profesionala adecvata, chiar daca nu a profesat zeci de ani in acest domeniu, ci o perioada mai scurta de timp, dar fiind dedicat meseriei sale de avocat. Aici,  non-profesionistii nu au loc. Astazi, servicii juridice in Romania, ofera nu numai avocatii cu experienta si consilierii juridici, cu o experienta relevanta, ci si profesionistii care au o diploma de drept, chiar daca nu au o experienta relevanta in munca lor, si nu au dreptul de a reprezenta interesele in instantele judecatoresti. Activitatile celor din urma, pot fi de fapt echivalate cu cele antreprenoriale, dar este dificil sa se numeasca profesionisti.

De regula, acest tip de juristi, ofera asa zise servicii juridice care cuprind, executarea si depunerea anumitor documente in numele tau, elaborarea diferitelor cereri si contracte, si care sunt denumiti mai corect intermediari. Astfel de actiuni sau servicii juridice, de fapt, pot fi realizate de orice persoana, chiar si fara o educatie adecvata. Acestia sunt multumiti de munca obisnuita de curier, in loc de reprezentarea si protejarea oficiala a intereselor tale. Am facut aceasta scurta introducere, pentru a vedea diferenta dintre serviciile juridice oferite de un avocat profesionist si un asistent juridic, care poate presta servicii juridice. 

Poti verifica experienta unui avocat profesionist

In mod firesc, profesionalismul unui avocat, poate fi verificat in acest caz. Exista mai multe criterii care pot fi evaluate de tine, chiar inainte de a incheia un acord cu un specialist, pentru furnizarea de servicii juridice. Un avocat profesionist este un specialist cu o diploma de drept si o experienta in domeniul juridic. In plus, fata de experienta legii, experienta in diverse institutii guvernamentale si de aplicare a legii, este foarte binevenita. Profesionalismul si experienta ii pot permite unui avocat, sa analizeze orice situatie din diferite puncte de vedere, prevazand urmatorul pas al adversarului sau. Avocatul care ofera servicii juridice, trebuie sa aiba un atestat de libera practica, precum si propriul sau birou.

Experienta unui avocat nu este calculata in anii de munca, desi acest criteriu este de asemenea foarte important, ci in performanta. In prezent, nu este deloc dificil sa intrebi de activitatea unui specialist – cel putin prin intermediul internetului. Un avocat profesionist care ofera servicii juridice, nu incepe niciodata o conversatie cu un client, specificand pretul serviciilor juridice oferite. La inceput el se va interesa de detaliile problemei care te-a dus la el. Ar putea parea amuzant pentru tine, dar aparitia unui adevarat profesionist este, de asemenea, radical diferita de restul. Un avocat bun care ofera servicii juridice, are intotdeauna o taxa decenta si o tinuta decenta. Un avocat profesionist iti va oferi intotdeauna posibilitatea de a incheia un contract oficial pentru furnizarea serviciilor  juridice, oferindu-ti o garantie a responsabilitatii pentru rezultatele muncii sale. 

Rezultatul muncii unui profesionist

Rezultatul oricarui proces, tine de mai multi factori. Doar cunoasterea legii nu garanteaza succesul. Un avocat care prezinta interesele in instantele de judecata are nu numai cunostinte juridice impecabile, ci poate oferi si optiuni pentru desfasurarea evenimentelor, eludand in mod corespunzator capcanele si luand decizia judecatoreasca necesara. 

Comments Off on Servicii juridice oferite de un profesionist Tags: , , ,

Author:

This author has published 39 articles so far. More info about the author is coming soon.