Alege sa folosesti doar materialelor de calitate precum teava PPR

November 7, 2018 | Author: | Posted in Constructii

In realizarea instaatiilor termice exista mai multe tipuri de materiale de constructii pe care poti sa le folosesti, printre care si teava PPR. Alegerea acestora este influentata in cea mai mare parte de bugetul pe care il ai la dispozitie. Dar este bine sa nu sacrifici calitatea cand vine vorba de proiectele tale. De aceea, o optiune foarte buna pe care o ai la dispozitie este aceea de a folosi teava PPR, un material care respecta in acelasi timp si calitatea, dar se pliaza si pe bugetul tau.

Teava PPR are avantajul de a putea fi folosita atat pentru realizarea instalatiilor termice de apa calda, cat si cele de apa rece.

Care sunt avantajele pe care le ofera teava PPR?

Cum a mai fost precizat si anterior, marele avantaj pe care il are teava PPR, fata de competitorii prezenti pe piata este aceea ca are un pret mult mai redus, dar in acelasi timp ofera si aceea calitate pe care o cauta orice client. De aceea este o solutie foarte buna pentru realizarea instalatiilor termice, deoarece este rezistenta atat la apa calda, cat si la cea rece. Este un material pe care poti sa il iei cu siguranta in considerare, avand o rezistenta foarte mare.

Cu ce se diferentiaza teava PPR?

Ca si in cazul altor materiale, exista anumite proprietati care o fac pe teava PPR de la Mesteru Manole sa iasa in evidenta.

In principal marele avantaj al acestui tip de teava este acela ca este rezistenta la diferiti factori externi. Astfel ca si durata de viata a acesteia este una foarte ridicata. Spre exemplu, aceasta poate fi supusa si la temperaturii de pana la 171 de grade si nu va suferi vreun fel de moduficari.

De asemenea, cum a fost adus in discutie anterior, exista si alte tipuri de tevi care pot sa indeplineasca aceleasi intrebuintari ca cea facuta din polipropilena, dar acestea au un pret mult mai ridicat. Astfel, faptul ca este un material econom, este un mare avantaj.

Mesteru Manole vine in intampinarea ta mereu cu materiale de cea mai buna calitate. Printre acestea se numara si teava PPR

In realizarea unei tevi PPR, Mesteru Manole foloseste polipropilena, iar rezultatul final este un material de constructii care respecta foarte bine raportul calitate-pret.

teava ppr

Teava PPR de la Mesteru Manole este o optiune foarte buna cand te gandesti sa faci economii si sa nu cumperi in schimb materiale precum teava de cupru. Vei vedea ca modul in care se comporta acest tip de teava este unul pe cat se poate de excelent si vei avea cele mai calitative instalatii termice sau constructii de acest gen.

Comments Off on Alege sa folosesti doar materialelor de calitate precum teava PPR Tags: ,

Author:

This author has published 49 articles so far. More info about the author is coming soon.