Balustradele de inox – Cum alegem modelul ideal ?

July 16, 2018 | Author: | Posted in Constructii

Designul este foarte important indiferent de incapere sau locuinta, de aceea atunci cand doresti sa apelezi la acele elemente de protectie pentru scari, balcoane sau terase, trebuie sa fii foarte atent ce model de balustrade inox alegi, astfel incat sa ofere spatiului originalitate si ingeniozitate.

Acesta este si motivul pentru care, atunci cand se doreste montarea unei balustrade de inox, in interiorul sau exteriorul casei, sa te puna accent pe aspectul estetic, ceea ce inseamna ca trebuie alese foarte bine materialele folosite si modul in care aceste balustrade sunt realizate.

Ceea ce este evident, este ca indiferent daca balustradelor de inox li se adauga sau nu alte materiale, precum lemnul sau sticla securizata si laminata, acestea sunt o alegere perfecta atat pentru interior, cat si pentru exterior.

balustrade din inox

 Cum alegem modelul de balustrade de inox potrivit?

Balustradele de inox, fie simple, fie cu sticla sau lemn, au inceput sa fie din ce in ce mai utilizate in interiorul sau exteriorul casei, deoarece acestea au o durata de viata foarte mare, nu ruginesc si nu se zgarie, de asemenea reusesc sa creeze un ambient deosebit de placut in casa sau in cladirea unde lucrati.

Atunci cand se alege o firma care sa se ocupe cu realizarea si montarea balustradelor de inox, trebuie ca specialistii acestei firme sa foloseasca doar materiale de cea mai buna calitate, insa si sa poata satisface orice cereri, indiferent de cat de complex sau extravagant ar parea proiectul.

In cazul in care un client nu se poate decide asupra modelului sau materialelor, trebuie ca personalul specializat al firmei sa poata da dovada de profesionalism si sa ofere cele mai bune solutii personalizate indiferent de tipul si de locul unde se doreste montarea balustradelor.

Datorita faptului ca pe langa rolul de protectie al balustradelor, acestea au si un rol decorativ, ele pot fi construite in diverse moduri, astfel incat sa se potriveasca oricarui spatiu unde sunt amplasate.

Balustrada de interior poate fi realizata din diverse combinatii de materiale, precum inox, lemn sau sticla, iar balustradele exterioare pot fi realizate din inox si sticla.  Atunci cand sunt montate in exterior, balustradele de exterior sunt foarte rezistente in ceea ce priveste factorii climatici, fiind foarte rezistente si cu o durata de viata foarte mare.

Balustradele din inox ofera spatiului unde sunt montate o eleganta specifica si ofera o ambianta deosebit de placuta oricarui interior sau exterior. Inoxul este deosebit deoarece nu necesita ingrijire speciala  si nici nu isi modifica aspectul o data cu trecerea timpului. Daca se doreste un model personalizat, inoxului ii pot fi adaugate anumite materiale, precum sticla sau lemn.

Atunci cand balustradei de inox ii este adaugata si sticla securizata si laminata, trebuie specificat faptul ca acest lucru mareste foarte mult spatiul optic vizual si nici nu se demodeaza o data cu trecerea timpului. De asemenea, acest tip de balustrade pot fi montate atat in interiorul, cat si im exteriorul cladirilor. In functie de preferinte, poate fi montata o sticla transparenta, opaca sau in diverse culori.

Daca se alege o balustrada de inox careia i se adauga insertii de lemn de stejar, trebuie specificat faptul ca lemnul ofera interiorului eleganta si originalitate, pe deasupra, lemnul este unul dintre acele materiale care nu se va demoda niciodata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments Off on Balustradele de inox – Cum alegem modelul ideal ? Tags: , ,

Author:

This author has published 27 articles so far. More info about the author is coming soon.