Balustradele din inox cu placi de lemn – calitate si design modern

August 2, 2018 | Author: | Posted in Constructii

Uneori nu constientizam importanta anumitor elemente decorative in locuintele noastre, in spatiul in care lucram si in locurile in care ajungem in diferite imprejurari. Si totusi, nu putem sa nu remarcam eleganta si bunul gust. In lipsa acestor doua elemente spatiile interioare ar fi guvernate de haos. Nu exista retete, dar balustradele din inox cu placi de lemn de la ArtExpert-Inox ar putea sa transforme un spatiu oarecare intr-un spatiu amenajat intr-un mod cel putin interesant.

In realizarea lucrarilor de amenajari interioare este importanta calitatea materialelor folosite. La fel de important este profesionalismul echipei careia ii oferim increderea noastra. Artexpert Inox concepe si monteaza balustrade inox lemn in Bucuresti, in judetul Ilfov si in imprejurimi.

balustrade din inox cu placi de lemn

Balustrada inox lemn – alegerea potrivita pentru locuinta ta

Ai dobandit, in sfarsit, casa cu etaj la care ai visat atat de mult. Nu e neaparat cea mai mare casa din lume si nici nu trebuie sa fie. E suficient de spatioasa incat sa iti ofere conform tie si celor apropiati. Atunci cand iei decizii legate de treptele care fac trecerea de la parter la etajul unu sau de la etajul unu la etajul doi, e bine sa alegi o balustrada inox lemn de la Artexpert Inox. Aceasta este rezistenta, e foarte placuta la privit si usor de intretinut. O balustrada inox lemn ofera siguranta familiei tale.

Copiii mici trebuie sa fie supravegheati in permanenta. Ei vor sa se urce peste tot si sa atinga tot. O balustrada inox lemn e placuta la atingere. Lemnul finisat cu grija face ca mana oricui sa alunece in mod firesc pe balustrada, oferind un sprijin persoanelor in varsta, copiilor si tuturor celor care au nevoie sa o atinga atunci cand urca sau coboara scarile.

Specialistii de la Artexpert Inox sunt nerabdatori sa te cunoasca si sa afle, cu exactitate, ce iti doresti de la colaborarea cu ei. Sunt dispusi sa gaseasca, pentru tine, solutii personalizate. Ei realizeaza balustrade inox lemn pentru orice fel de spatiu indiferent de dimensiunile lui, de forma si de tipul suprafetei. Trebuie doar sa le soliciti o oferta de pret.

Modele noi de balustrade inox lemn

Iti doresti pentru locuinta ta o balustrada inox lemn si nu ai prea multe idei legate de felul in care aceasta ar trebui sa arate? Daca da, modelele de pe site-ul Artexpert Inox ar trebui sa te inspire. Nu uita insa ca executia lucrarii din locuinta ta va respecta exigentele spatiului de care dispui si dorintele tale. Poate ca o balustrada din inox cu modele de frunze mici e cea mai buna alegere pentru casa ta. Sau poate ca o balustrada cu modele de frunze mari e o varianta mai buna.

Balustradele sunt realizate din placi de lemn din stejar stratificat. Ele sunt usor de intretinut. O carpa umeda inmuiata intr-o solutie slaba de detergent este suficienta pentru curatarea lor. Sunt facute din materiale fine si nu au locuri in care s-ar putea aduna impuritatile. Designul modern si in acelasi timp simplu le transforma in elemente decorative care nu se demodeaza usor.

 

 

Comments Off on Balustradele din inox cu placi de lemn – calitate si design modern Tags: , ,

Author:

This author has published 51 articles so far. More info about the author is coming soon.