Cea mai buna caramida online se gaseste doar la Mesteru Manole!

August 12, 2019 | Author: | Posted in Constructii

Ce este acest material de constructii?

Caramida online este unul dintre cele mai vandute materiale de constructii, avand o istorie foarte indelungata. Dupa o statistica recenta realizata de catre specialisti, putem spuna ca la noi in tara peste 60% din constructiile noi sunt realizate din caramida. Acest fapt determina importanta acestui material de constructii si faptul ca trebuie sa fie calitativ. Marele Zid Chinezesc sau Colosseum-ul din Roma au fost realizate cu ajutorul unei astfel de caramida online. Daca aceasta nu era de calitate buna, nu arm ai fi existat aceste monumente istorice atati ani pentru ca noi sa le apreciem si astazi si posibil si in viitorul indepartat.

caramida online

Tipuri de caramida online care exista la Mesteru Manole

Domeniul productiei acestui material este intr-o cotinua dezvoltare, aspect ce confirma faptul ca acesta este unul dintre cele mai utilizate materiale de constructii. Acest fap teste determinat de asemenea si de numarul de caramaida online care exista si toate tipurile sale:

  1. Caramida plina;
  2. Caramida cu goluri;
  3. Caramida poroasa.

Le vom lua in continuare pe fiecare in parte si le vom detalia fiecare proprietate:

  • Caramida plina. Caramida plina care este practic caramida clasica. Cea mai simpla astfel de caramida online si cea mai cunoscuta, desi in prezent nu prea mai este folosita pentru zidarie, deoarece nu are calitatile termoizonalte pe care tipurile de caramida online moderne le folosesc;
  • Caramida cu goluri. Acesta prezinta la randul ei alte tipuri individuale. Printre acestea se numara: verticale, longitudinale si orizontale. Prima categorie este cea mai des folosita pentru ca este foarte avantajoasa la zidire si cu calitati foarte bune din punct de vedere al izolarii fonice si termice. Caramizile cu goluri orizontale au o greutate mai redusa si sunt folosite in special pentru peretii nestructurali de interior. Caramizile cu goluri longitudinale se folosesc mai ales la ridicarea peretilor despartitori.
  • Caramida poroasa. Caramida poroasa se obtine prin fasonarea masei argiloase cu diferite produse sau materiale combustibile. Aceasta se utilizeaza in special la realizarea zidariei neportante.

In urma acestor detalii, trebuie sa iei in considerare tot ce am mentionat anterior si sa alegi cea mai potrivita caramida online pentru proiectele pe care urmeaza sa le realizezi.
De asemenea, daca esti intr-un impas si nu stii sa alegi potrivit, Mesteru Manole iti vine la indemana si iti ofera servicii unde poti apela. Exista oameni specializati care te vor ajuta sa faci alegerea potrivita.

Suna la numarul de telefon: 0752 600 608 si nu vei ramane dezamagit!

Comments Off on Cea mai buna caramida online se gaseste doar la Mesteru Manole! Tags: ,

Author:

This author has published 73 articles so far. More info about the author is coming soon.