De ce să folosim neapărat o agendă? 

February 16, 2019 | Author: | Posted in Constructii

Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, agendele pot avea multiple întrebuințări, de la adnotarea rețetelor sau a cursurilor și până la adevărate piese de colecție.
Așadar, este clar că oricare ar fi întrebuințarea pe care i-o veți da, trebuie să alegeți o agendă de calitate de la o Prăvălie Cu Surprize va îmbrățișează cu drag și va stă la dispoziție cu o mulțime de idei pentru cadouri și decorațiuni cu suflet.

Cum aleg cea mai potrivită agendă pentru mine?

Agenda cadou

Fie că este vorba despre o persoană care lucrează la birou, un elev, un student sau o persoană care vrea un instrument util pentru notarea și organizarea timpului sau a activităților, toți au nevoie de o agenda. Pentru a găsi cel mai potrivit model pentru gusturile tale este recomandat să consulți toate modelele apărute, mai ales că fiecare agendă poate îndeplini fucții aparte
O agenda pentru notițe ce poate fi găsită la prețuri avantajoase poate veni în forme diferite în funcție de preferințele persoanei care o cumpără.

Formatul. Agendele în format A4 sunt foarte bune pentru persoanele care își notează informații la ședințe sau cursuri, iar liniatura dictando este perfectă pentru un scris ordonat și cursiv care să nu aibă întreruperi și nici linii suplimentare iar persoanele care nu s-au decis încă asupra unui model anume pot folosi o agendă simplă fară liniatură care să conțină orice informație le este necesară.
Important mai este și stilul preferat al persoanei.

Cei din mediul office, cu siguranță se vor orienta spre o agendă de tip office, persoanele care vor să iasă în evidență aleg de obicei un model cu ștrasuri, paiete sau în culori și imprimeuri extravagante.
Amatorii stilului clasic preferă o agendă vintage și elegantă, iar pentru a păstra amintirile intacte este perfectă o agendă de tip album foto. 

Se mai pot găsi agende și în format A5 acesta fiind de altfel și cel mai des întâlnit, dar și cel mai practic. Acest tip de agendă este practic și poate fi purtat oriunde fără să ocupe prea mult spațiu

Este o agendă un cadou destul de bun?

Cu siguranță, da.

Trebuie doar să țineți cont de câteva detalii legate de gusturile și nevoile persoanei căreia îi dăruiți agenda. Unui coleg care are nevoie de o agendă la birou nu îi puteți dărui o agendă roz cu strasuri iar soției care își dorește un jurnal, nu îi poți cumpăra o agendă cu imprimeuri cu mașini.

Însă,  o agendă  elegantă, dăruită cu drag la o ocazie specială, va fi întotdeauna un cadou mai mult decat perfect atât timp cât este cumpărată cu drag.

Comments Off on De ce să folosim neapărat o agendă?  Tags: , ,

Author:

This author has published 39 articles so far. More info about the author is coming soon.