Executam profesional verificari buletine pram

June 3, 2019 | Author: | Posted in Constructii

Suntem recunoscuti  de catre ITM, ISU, SSM-SU, ANRE, ISC, ISCIR, Asigurari, Audit, Protectia Consumatorului pentru a realiza urmatoarele verificari specifice in cadrul spatiilor detinute de catre societati nou infiintate SRL, SA, SRL-D, PFA si a elibera buletinele PRAM care sunt de fapt rapoarte de incercare si constatare ca s-au respectat normele in vigoare.

Fara aceste verificari buletine pram, nici o societate nu poate avea aviz favorabil de functionare.

Verificare buletine PRAM

Acceseaza site-ul nostru pentru a beneficia de serviciile oferite.

Intra pe site-ul nostru si vei a afla ce-ti oferim.

 • Oferta noastra de servicii cuprinde: Verificari PRAM, inclusiv in regim de urgenta, in cazul unor controale ITM sau ISU, daca ti-a scapat si nu ai efectuat aceasta la timp; eliberarea in urma verificarilor a buletinelor pram, verificari buletine pram, periodic la 6 sau 12 luni; verificari pram ISCIR pentru lift, macarale sau schele ; verificare pentru impamantare in urma careia se elibereaza si masuri luate pentru protectia impotriva electrocutarii existent prizei de pamant.
 • Oferim si servicii de termoviziune si rezistenta de izolatie la cabluri, verificari buletine pram ca urmare a masuratorilor necesare, participam la faze determinante, impuse de catre legislatia in vigoare, impreuna Inspectoratul de stat in Constructii, respectind intotdeauna legislatia.
 • Totodata, accesand site-ul nostru, vei constata ca in afara de verificare buletine pram din gama noastra de servicii profesionale realizate de catre specialist in domeniu, iti putem executa si puneri in functiune ale instalatiilor PIF cu asigurarea garantiei instalatiei electrice.
 • De ce sunt necesare verificarile periodice, pram
 • Este obligatoriu ca in cadrul securitatii oricarei cladiri sa se efectueze aceste servicii de verificare buletine pram de la Emar deoarece astfel se previne electrocutarea personalului care utilizeaza atat instalatia electrica cat si echipamnetul de lucru.
 • Astfel se previne incendiul cladirilor a aparaturii si a dotarii existente, reflectandu-se astfel si asupra protectiei vietilor omenesti.
 • Intrucat orice instalatie se deterioareaza in timp, datorita imbatranirii izolatiilor, coroziunii, din cauza uzurii echipamentelor sau chiar a suprasarcinii incarcandu-se in mod excesiv circuitele, verificarea periodica este obligatorie.
 • In urma serviciilor efectuate de noi, prin care efectuam verificari buletine pram, eliberam avizul care va contine urmatoarele: Etichetarea prizelor, stampilarea si notarea prizelor masurate in urma constatarii ca acestea functionaeaza la parametrii corecti si sunt bune pentru exploatare, toate detaliile instalatiei masurate, ce aparat am utilizat pentru masurarea intregii instalatii, mai exact testerul utilizat in scopul verificarii instalatiei electrice respective.
 • Totodata se tine cont si se specifica gradul de umiditate, temperatura exterioara si a mediului ambiant, concluziile tuturor masuratorilor respective si unde este necesar, recomandari si observatii impreuna cu limitele admise pentru o foarte buna functionare a instalatiei respective.
 • Acceseaza site-ul nostru si specialistii nostrii iti vor face o evaluare corecta a cladirii tale pentru ca tu sa nu ai riscuri.
 • Nu iti oferim doar verificare buletine pram iti oferim linistea ta, tu ocupa-te de afacere, in timp ce noi aven grija ca locul in care iti desfasori activitatea impreuna cu angajatii tai, sa fie in deplina siguranta si sa nu fie expus la incendii.

 

Comments Off on Executam profesional verificari buletine pram Tags:

Author:

This author has published 50 articles so far. More info about the author is coming soon.