Informatii necesare pe care trebuie sa le stii despre tabla decapata

July 26, 2019 | Author: | Posted in Constructii

Tabla decapata este un material metalurgic destul de nou, folosit in productia de aparate electronice si electrocasnice sau diverse piese si elemente ce raman vizibile in produsul finit. Este cea mai buna solutie pentru aplicatiile de mai sus, datorita proprietatilor exceptionale pe care aceasta le are, dar mai ales datorita aspectului sau foarte lucios si fara imperfectiuni.

Cum se obtine tabla decapata?

Tabla decapata se obtine printr-un proces modern ce include laminarea la rece. Concret, in cadrul procesului de productie, otelul (materia prima din care este realizata tabla decapata) este rulat si presat, in repetate randuri, cu ajutorul unor role speciale pana cand se ating grosimile dorite. Datorita acestei laminari care se executa la temperaturi foarte joase se pot atinge o serie de grosimi particulare, iar mai mult decat atat, materialul finit beneficiaza si de o serie de proprietati importante. La finalul procesului de productie, tabla decapata i se aplica o pelicula uleioasa care o protejeaza impotriva actiunilor agentilor corozivi care ii pot provoca acestui material ruginirea. Aceasta pelicula se poate indeparta foarte usor inainte de utilizare cu ajutorul unor solventi speciali.

Trei beneficii esentiale pe care le are tabla decapata

 1. Electromagnetice
 2. Formabilitate
 3. Sudabilitate

Pe langa acestea, tabla decapata de aici: https://mesterumanole.ro/metalurgice/tabla/tabla-decapata este un material ce are o calitate superioara a suprafetei si o foarte buna precizie dimensionala.

tabla decapata Toate aceste proprietati fac ca acest material sa fie una dintre cele mai bune solutii pentru realizarea proiectelor din domeniile mentionate anterior. Aceste proprietati sunt elementele ce diferentiaza acest material fata de altele, proprietati extrem de cautate de specialistii in constructii care au nevoie sa utilizez un material rezistent si care poate fi format in functie de necesitati.

Domenii in care se utilizeaza tabla decapata

Datorita ultimelor doua proprietati importante mentionate anterior, acest material poate fi usor format in functie de domeniul in care este folosit. De asemenea, tabla decapata poate fi sudata si taiata fara probleme atunci cand este cazul, aceasta pastrandu-si toate proprietatile fara probleme.

  • Piese pentru aparatura electrocasnica
  • Piese pentru automobile
  • Rafturi de depozitare
  • Parapeti pentru autostrazi
  • Elemente pentru industria publicitara
  • Anumite confectii metalice

Despre magazinul online de materiale de constructii Mesteru Manole

Mesteru Manole este in magazin online de materiale de constructii ce comercializeaza toate produsele ce sunt necesare unui proiect de constructii. Pe site gasesti produse metalurgice, pentru amenajari interioare si exterioare, scule, unelte, sisteme de prindere si asamblare, pentru instalatii electrice, sanitare si termice etc.
La Mesteru Manole poti gasi intotdeauna consilierea specializata de care ai nevoie pentru a duce la bun sfarsit proiectul tau.

Comments Off on Informatii necesare pe care trebuie sa le stii despre tabla decapata Tags:

Author:

This author has published 62 articles so far. More info about the author is coming soon.