Maini curente inox, igienice si cu aspect placut

September 14, 2018 | Author: | Posted in Constructii

Daca esti implicat in construirea de case sau in renovarea oricarui tip de scara, atunci ai nevoie de elemente precum mana curenta inox si balustrade din inox. Practic, in toate cladirile si in cele mai multe vile private, sunt proiectate scari, parapete, balcoane sau rampe. Fiecare element enumerat are nevoie sa fie protejat  de balustrade si o mana curenta inox. Pozitia de lider pe piata materialelor de constructie pentru finisaje, este otelul inoxidabil. Motivul pentru popularitatea materialului, este durabilitatea, rezistenta, rezistenta la coroziune si uzura. Click aici pentru a vedea o multime de modele de maini curente.

Restrictii standard impuse la balustrade si mane curente

Orice scara care are mai mult de trei trepte, fara indoiala, necesita o mana curenta pe marginea balustradei.  O scara ingusta are instalata o balustrade de perete, pe o singura parte, si, de asemeni, si aceasta balustrada  necesita o mana curenta pentru a facilita urcarea utilizatorilor, mai ales daca in casa exista copii sau persoane in varsta. O scara larga, dimpotriva  are instalate balustrade pe ambele parti ale treptelor, si de asemeni, fiecare balustrada are montata o mana curenta inox sau alt material.

maini curente

In institutiile de invatamant prescolar sau specializat, sunt disponibile doua balustrade convenabile, una pentru copii si una pentru adulti. Astazi, prin aranjarea premiselor publice si sociale, se promoveaza o atitudine umana fata de grupurile cu mobilitate scazuta a populatiei. Acestia sunt  invalizii, persoane in scaune cu rotile, copii cu ghiozdane mari. Prin urmare, intrarea in scoli, magazine sau farmacii este dotata cu o rampa care are propriile caracteristici structurale, incluzand si o bara de sprijin, cu o mana curenta, care de multe ori realizata din inox.

Domenii de utilizare pentru mane curente inox

Metodele moderne de prelucrare a otelului inoxidabil, au facut  posibila taierea, sudarea, turnarea si prelucrarea inoxului. Acesta este folosit si pentru imbinarea manelor curente la balustrade. Manele curente din inox au grade superioare de rezistenta la coroziune, mai ales  in medii umede, in medii acide, baze si unele solutii de clorura. Proprietatile mecanice ale otelului inoxidabil pot reduce grosimea manelor curente folosite, reducand astfel greutatea,  fara a risca o reducere a caracteristicilor de rezistenta. Straturile de mana curenta amplasate pe barele din inox,  nu isi pierd culoarea stralucitoare, rezistenta la temperaturi scazute sau foarte mari.

maini curente

Otelul inoxidabil este recunoscut drept cea mai igienica suprafata pentru uzul uman. Unicitatea suprafetei otelului inoxidabil, este aceea ca ca nu are pori sau crapaturi prin care murdaria si bacteriile sa penetreze. Aceasta proprietate face ca manele curente din inox, sa fie preferate in pofida altor  materiale. Otel inoxidabil ofera conditii stricte de igiena in spitale, bucatarii publice, abatoare, fabrici de prelucrare si in fabricile de prelucrare a echipamentelor pentru produse  alimentare. De asemenea, suprafata luminata, este usor de intretinut, ofera un aspect atractiv si modern manelor curente, fiind ideal pentru o gama tot mai mare de elemente arhitecturale si decorative.

Avantaje – Mana curenta inox pret

Costul balustradelor si manelor curente din otel inoxidabil, este mult mai modest fata de beneficiile obtinute. Manele curente din inox, sunt instalate pentru a evita accidentele, pentru confort si ca element de proiectare. Montarea acestora la parapete, garduri de protectie si scari,  este definita in codurile si regulile de constructii. Companiile producatoare stiu acest lucru si indeplinesc cerintele de siguranta si protectie.

Comments Off on Maini curente inox, igienice si cu aspect placut Tags: , , , ,

Author:

This author has published 38 articles so far. More info about the author is coming soon.