Piloti de indesare realizati de Terratest 

April 21, 2019 | Author: | Posted in Constructii

Pentru a se obtine fundatii rezistente la adancimi mari care sa poata sustine constructii laborioase, realizam piloti de indesare.

Avem satisfactia ca ne numaram printre presitigioasele firme care executa lucrari cu grad mare de dificultate in conditii de mediu propice sau din cele mai vitrege ca si pozitie, compozitie a solului care poate avea si infiltratii din panza freatica.

Pentru obtinerea acestora folosim tehnologii noi, de ultima generatie fiind unul din liderii din acest domeniu de activitate.

Intrebuintam pilotii de indesare in obtinerea unor lucrari laborioase, grele si  am dezvoltat un sistem de sustinere al oricarui gen de constructie, compus din piloti de indesare.

Despre pilotii de indesare

Acest gen de piloti nu sunt altceva decat sisteme intrebuintate la constructia fundatiilor pentru a da rezistenta structurii respective, preluand greutatea acesteia.

In functie de tipul de lucrare si de proiectul conceput pentru acesata, realizam piloti de indesare tubat, piloti de indesare cu bentonita, piloti de indesare cu polimeri,piloti de indesare CFA, prefabricati sau offshore.

Accesand site-ul nostru veti avea posibilitatea sa primiti mult mai multe informatii atat despre compania noastra, lucrarile executate , tehnologiile si metodele de lucru intrebuintate pentru realizarea acestora.

Obtinem pilotii de indesare  in trei etape care sunt concretizate in manopere care privesc realizarea forajului, apoi lansam carcasa de armatura si in final, realizam betonarea, acesta fiind procesul final al executiei pilonilor.

Trebuie sa specificam ca suntem preocupati in permanenta si folosim tehnologii de varf ceea ce ne-a condus catre ascensiune fiind unul dintre jucatorii importanti de pe piata de profil.

Realizam piloti de indesare executati in teren uscat, folosind tubaj recuperabil sau nerecuperabil, executam piloti prefabricati sau precombinati batuti, gama acestora adaptandu-se ideal oricarui tip de constructie.

Construim piloti offshore sau Bennoto,piloni CFA executati prin forajul cu snec continuu sau piloti realizati din bentonita sau polimeri .

Intotdeauna adaptam tipul de piloti folositi la natura terenului si al tipului de lucrare, specificatii pe care le gasim in proiectul lucrarii pe care il respectam pas cu pas aducandu-ne si contributia la imbunatatirea acestuia, propunand solutii certe si utilizand tehnologii avansate pentru obtinerea unor lucrari de amploare, laborioase si spectaculoase.

Indiferent de incarcatura pe care o va transmite constructia catre fundatie, pilotii de indesare  pe care ii folosim in functie de necesitate vor prelua sarcinile si vor consolida structura cladirii chiar daca aceasta ar putea avea zeci sau sute de tone.

Realizam piloti de indesare pe orice tip de teren, malos, nisipos, pietrificat sau cu panza freatica alegand intotdeauna solutia ideala pentru ca rezultatul sa fie unul de succes tinand cont inclusiv de raportul tehnico-economic.

Acestia pot avea diametre intre 450mm si 2500mm si parcurgem adancimi de foraj chiar si la 70 m.

Informeaza-te pe site-ul nostru si contacteaza-ne pentru ca poti fi beneficiarul experientei noastre in domeniu si impreuna avem posibilitatea de a obtine constructii stabile, grandioase chiar daca realizarea acestora presupune un inalt grad de dificultate, aceasta constituind o provocare permanenta pentru echipa noastra de profesionisti.

Vino la noi pentru ca aici gasesti permanent solutii pentru constructii rezistente si durabile fiind dedicati aplicarii tehnologiilor noi si inovatoare.

Comments Off on Piloti de indesare realizati de Terratest  Tags: ,

Author:

This author has published 55 articles so far. More info about the author is coming soon.