Printre cele mai calitative materiale de constructii se numara TEGO

September 13, 2019 | Author: | Posted in Constructii

Placajul tego este un material de constructie fabricat din film fenolic si este special destinat lucrarilor de cofrare cu o rezistenta sporita la multiple cofrari si decofrari, atat timp cat sunt utilizate in conditii normale. Exista multe variatiuni ale materialului, el existand atat cu o fata antiderapanta, astfel incat sa fie folosit pentru placarea puntilor diferitelor mijloace de transport de mare tonaj, precum vapoare, camioane sau pentru diferite platforme speciale, cum sunt scenele de concerte.
tego

De ce este tego o alegere potrivita?

Specialistii recomanda folosirea tego-ului deoarece acesta are o serie de proprietati care il fac foarte util in diversele proiecte de constructii. Printre motivele pentru care ai alege tego in proiectul tau, se numara si:

  • Are o rezistenta specifica, fiind potrivit intr-o gama larga de proiecte;
  • Varianta care are si o fata antiderapanta este cu mult mai versatila, putand fi inclusa in industria auto, decorarea peretilor, etc.
  • In plus, materia prima din care este confectionat tego (https://mesterumanole.ro/materiale-de-constructii/produse-din-lemn/tego) ii confera o lista lunga de proprietati care pot fi intrebuintate cu succes in diverse proiecte;
  • Rezistenta mecanica sporita este datorata imbinarii de rasini si straturi succesive.

Nu in ultimul rand, acest material este foarte rezistent si la uzura, astfel putand fi supus procesului de cofrare si decofrare. De asemenea, tot datorita rezistentei specifice, acest material poate fi inclus in mediile unde va urma o uzare succesiva.

Care sunt motivele pentru care ai achizitiona si tu tego?

Motivele pentru care ai achizitiona si tu tego sunt extrem de diverse si totul tine de necesitatile proiectului tau.
Este foarte important sa fii la curent cu necesitatiile proiectului tau si care sunt cele mai eficiente materiale pe care le-ai putea achizitiona pentru acesta.

Fiecare materiale are caracteristicile sale proprii despre care este bine sa ai cel putin o idee generala. Este un material extrem de util tocmai datorita rezistentei de care da dovada. Putand fii achizitionat si cu o suprafata antiderapanta, acesta se dovedeste a fi si un material versatil. Nu in ultimul rand, acest material este cunoscut si pentru rezistenta sa mecanica sporita.

Vrei sa cumperi acest material de constructie?

Mesteru Manole iti pune la dispozitie o varietate de dimensiuni la preturi foarte bune care se vor adapta nevoilor tale.
Acum poti sa iti duci proiectul la sfarsit cumparand tego de la Mesteru Manole. Raportul calitate-pret este excelent, iar tu sigur nu vei fi dezamagit. Daca intampini vreo problema, nu ezita sa apelezi la linia de consiliere gratuita.

Comments Off on Printre cele mai calitative materiale de constructii se numara TEGO Tags:

Author:

This author has published 73 articles so far. More info about the author is coming soon.