Tavane false, modele conceptuale numai la Vip Casa

August 1, 2019 | Author: | Posted in Constructii

Vip Casa, este locul unde se imbina trecutul anost cu solutii moderne ale prezentului in care poti beneficia de un concept aparte al unor tavane false, modele inedite, la calitate deosebita si pret imbatabil.

Pentru acesata, intrebuintam doar materiale de o foarte buna calitate, varf de gama in materie iar pentru aceasta colaboram numai cu producatori de top din Belgia si Germania.

Beneficiaza de un tavan modern, produs conceptual Vip Casa

Intrucat colaboram numai cu furnizori de talie mondiala, echipa noastra iti ofera intotdeauna manopere executate corect, cu profesionalism fiindca ne respectam intotdauna atat partenerii cat si clientii.

Tavane false

La noi nu gasesti tavane false modele deosebite ci gasesti conceptul ideal pentru casa ta care va deveni mai primitoare si in care te vei simti mult mai confortabil daca vei opta pe langa alte amenajari interioare si pentru tavanul fals de la Vip Casa.

Cauta-ne  si experienta noastra va fi in beneficiul tau

Echipa de profesionisti Vip Casa este intotdeauna prompta si inovatoare, venind intotdeauna in intampinarea clientilor sai, indiferent cat de pretentiosi ar fi acestia, oferindu-le solutii la problemele lor.

Suntem mereu creativi si dornici de a obtine cele mai fascinante amenajari si realizam tavane false modele unicat pentru ca tu sa fii beneficiarul celor mai frumoase lucrari pentru ca meriti sa ai un interior deosebit.

Alege, tavane false satinate, sidefate, mate sau lucioase, albe, in culori calde sau reci, cu print digital, in forme drepte, concave, convexe sau 3 D, toate acestea la preturi imbatabile si calitate superioara.

Cauta-ne pe site-ul nostru www.vipcasa.ro  pentru a-ti oferi consultanta pana in momentul in care vei fi multumit de alegerea facuta si vei fi consiliat de specialistii nostrii care-ti vor oferi toate variantele din care sa alegi ce ti se potriveste si ceea ce te multumeste cel mai mult pentru confortul tau sporit.

Destinatia unui tavan fals Vip Casa

Aceste tavane pot fi montate in orice incapere indiferent de destinatia acesteia putand fi spatii de biroruri, locuinte, bucatarii, fumoare, baruri, hoteluri si restaurante.

Foarte recomandate sunt aceste tavane pentru bucatarii inclusiv cele ale restaurantelor, locuri in care se raspandesc mirosuri si vapori, intrucat nu se imprima in acestea si nu se deformeaza din cauza caldurii.Totodata, nu-si schimba culoarea si se pot intretine foarte usor, printr-o simpla stergere cu lavete impregnate in detergenti simpli pentru curatarea si intretinerea geamurilor sau panourilor din pvc.

Tavanele false extensibile realizate si montate de noi, sunt stabile la variatii de temperatura care pot fi intre -5*C si +50*C si nu formeaza niciodata condens chiar si in aceste conditii de tempetatura cu mari diferente.

Iti putem monta tavanul in orice moment doresti, indiferent de faza renovarii in care te afli si nu este necesara o pregatire prealabila a tavanului de baza intrucat acesta se monteaza cu usurinta respectandu-se normele de montaj.

Iti recomandam ca tavanul fals sa fie montat inainte de a aplica ultimul strat de vopsea pe pereti deoarece in timpul aplicarii, acesta se poate murdarii.

Alege tavanele Vip Casa pentru a te bucura de ambianta si confort sporit!

Comments Off on Tavane false, modele conceptuale numai la Vip Casa Tags: , ,

Author:

This author has published 65 articles so far. More info about the author is coming soon.