Tu stii de ce e mai rezistent un gard din teava rectangulara?

December 14, 2018 | Author: | Posted in Constructii

Motive sustinute pentru care sa alegi teava rectangulara

Daca nu stiai pana acum, ei bine, teava rectangulara reprezinta un material diferit de restul materialelor de constructii. Are forma de tub ori cilindru si este realizata in totalitate doar din materiale durabile in procesul de transfer al tuturor fluidelor.

Un alt atuu important al acestor produse este faptul ca se caracterizeaza, in special prin diametrul interior care intra in componenta lor. De altfel, toate tipurile de teava rectangulara sunt folosite intr-o gama foarte mare, in domenii diversificate. Atat in constructii, industrie sau mobilier, cat si in alte domenii de acest tip.

Construirea unui gard din teava rectangulara e mai simpla

Intr-adevar, cu materiale de calitate vei avea intotdeauna mai mult spor si randament in a obtine rezultate pe masura. De aceea, construirea unui gard care sa asigure delimitatea proprietatii tale si, implicit, protectie sporita, ai nevoie de teava rectangulara care sa reziste in timp.

Nu doar ca reprezinta o alternativa in ceea ce priveste calitatea materialelor folosite, ci chiar adauga si o imagine placuta gardului tau. Fie ca il construiesti pentru a securiza o proprietate imobiliara ori doar pentru a da un aspect placut imobilului tau, utilizarea de teava rectangulara este chiar benefica.

Unde mai pui ca ai avantajul de a primi materialul gata taiat la dimensiunile de care ai nevoie? Toate aceste avantaje, fara a mai fi nevoie sa stilizezi cumva teava rectangulara ulterior.

Sfaturi pentru ridicarea unui gard din teava rectangulara

Primul si cel mai important pas in vederea construirii unui gard, indiferent de care ar fi el, este sa sapi fundatia.

teava rectangulara

Pentru fixarea stalpilor din teava rectangulara este necesar ca fundatia sa aiba o adancime cuprinsa intre 40 si 60 de cm. Pe cand fundatia de legatura dintre acestia poate avea o adancime ceva mai redusa, de aproximativ 20 de cm.

Dupa ce termini fixarea stalpilor, urmeaza alinierea acestora cu sfoara. Abia apoi pot fi pusi la  distanta pe care tu o alegi. Astfel, in urma parcurgerii acestor etape, poti trece fara probleme la turnarea compozitiei pentru beton.

Dar inainte de asta, este necesara umplerea fundatiei care se afla in pamant. Pentru partea de la suprafata ai nevoie sa cofrezi o asa numita „centura de legatura” care se afla intre stalpi. Abia dupa ce ai terminat si de cofrat totul poti turna, in sfarsit, betonul.

Astfel, in urma parcurgerii tuturor pasilor vei putea obtine acel gard simplu si eficient pe care ti l-ai imaginat inca de la inceput.

Comments Off on Tu stii de ce e mai rezistent un gard din teava rectangulara? Tags: , , ,

Author:

This author has published 62 articles so far. More info about the author is coming soon.