Universul pe peretele camerei

May 4, 2018 | Author: | Posted in Constructii

Un tavan extensibil deosebit va fi apreciat de catre oricine, iar camera in care va fi instalat un astfel de tavan va iesi mereu in evidenta. Un astfel de tavan ofera posibilitatea crearii unei atmosfere romantice si de poveste in orice restaurant, club, bazin, centru comercial sau in orice casa. VIPcasa va pune la dispozitie un astfel de tavan extensibil deosebit care va va transforma orice incapere dintr-una obisnuita, intr-una cu adevarat unica. Un tavan care imita sistemul solar este o aditie foarte buna pentru orice camera.

Lucruri de avut in vedere

Tavanele extensibile „cer instelat” se caracterizeaza printr-o tehnologie unica, VIPcasa punandu-va la dispozitie niste servicii excelente de montare al acestor tipuri de tavane. Pentru a realiza un astfel de efect deosebit, se va utiliza fibra optica pentru strapungerea membranei. Se vor putea utiliza si alte metode prin care sa se obtina efectul dorit. Se va proiecta astfel un fascicul de lumina pe tavan sau se va putea folosi fibra optica cu cristale Swarovski care va amplifica efectul luminii, astfel incat se va crea impresia unui cer instelat.

Metodele folosite de VIPcasa vor fi ideale pentru voi si veti vedea ca prin intermediul lor se va crea un tavan unic cu cer instelat foarte atragator. Indiferent de metoda de creare a acestui tavan deosebit, veti vedea ca el va fi unic si va va face placere sa-l urmariti.

Tehnologiile folosite

VIPcasa va pune la dispozitie aceatsa tehnologie cu fibra optica aplicata prin strapungere, ea fiind considerata a fi una cu adevarat eficienta si pe care o veti aprecia foarte mult. Principiul de functionare se bazeaza pe transmiterea fasciculului de lumina prin fibra optica, iar prin intermediul unui controler conectat cu fibra optica se va putea crea imaginea cerului noaptea, aurora boreala sau diferite comete sau sisteme stelare.

Fibrele optice de plastic din polimer vor crea impresia unei ploi de stele, dimensiunea si numarul de stele depinzand de cantitatea de fibre, lucru ce va permite realizarea diferitelor vederi, de la panorama caii lactee, pana la o veritabila ploaie de stele.

Proiectand fasciculul de lumina pe membrana, prin intermediul fibrei optice, reprezinta modul prin care va fi realizat acest tavan extensibil. In cazul acestei metode, capetele fibrei optice vor fi fixate pe o carcasa speciala dinspre partea inferioara a membranei, fara nici un fel de strapungere, lucru ce face ca suprafata membranei sa ramana neteda.

In cazul tavanelor extensibile cu cristale Swarovski, lentilele Swarovski vor fi foarte bine slefuite si vor fi fixate pe partea exterioara a tavanului extensibil, ele permitand realizarea unui efect deosebit, excelent pentru incaperile inalte si spatioase. Tavanul cu cristale Swarovski are avantajul ca este econom, simplu de utilizat, oferind in acelasi timp si o garantie pe viata.

Optand pentru astfel de tavane, veti vedea ca veti lua o decizie foarte buna. Ele vor fi o alegere excelenta pentru voi si le veti putea aprecia foarte mult. VIPcasa va pune la dispozitie niste servicii extrem de bune, raportul calitate-pret fiind unul pe care il veti aprecia. Veti constata ca veti avea de castigat alegand aceasta firma.

Comments Off on Universul pe peretele camerei Tags: , , ,

Author:

This author has published 53 articles so far. More info about the author is coming soon.