Vrei sa iti izolezi casa? Alege polistirenul extrudat!

March 11, 2019 | Author: | Posted in Constructii

polistiren extrudat

De ce sa alegi polistiren extrudat pentru izolarea casei tale?

Foarte simplu, acest material este una din cele mai eficiente solutii pentru realizarea acestui proiect. Acest material este cel mai utilizat pentru acest proiect, deoarece prezinta o serie de avantaje foarte importante.

Fiabilitatea pe care acest material o are impotriva efectelor naturale este de luat in calcul.

Unde este polistirenul extrudat cea mai eficienta solutie?

In general, acest material este folosit pentru izolarea peretilor de la subsol, de la functie, soclurilor, teraselor, dar si acoperisurilor. Aceasta varietate de utilizari se datoreaza in mod direct avantajelor pe care acest material le ofera.

Calitatile polistirenului extrudat

Polistirenul extrudat beneficiaza de o foarte buna rezistenta la compresiune si datorita acestui aspect este cea mai buna eficienta solutie pentru izolarea pardoselilor ce sunt supuse unui trafic mare. Fata de alte materiale din aceeasi gama, acesta material rezolva de cele mai multe ori chiar si cele mai exigente pretentii.

Mai trebuie mentionat si faptul ca acesta are o impermeabilitate foarte buna ce il recomanda ca fiind cea mai eficienta solutie pentru a izola si suprafetele care sunt supuse actiunilor factorilor externi, actiuni des intalnite in mediile cu umezeala ridicata, precum terase, fundatii si socluri.

Avantaje polistiren extrudat

  • Absoarbe apa si umiditatea intr-un mod foarte eficient, datorita lipsei de capilaritate favorizate de structura cu celule inchise pe care o are;
  • Rezista foarte bine la socuri, fata de alte materiale din aceeasi gama;
  • Are o rezistenta foarte buna la temperaturi mari, adica polistirenul extrudat rezista foarte bine la temperaturi de pana la 70 de grade Celsius;
  • Beneficiaza de o durabilitate ridicata, acest lucru insemnand ca rezistenta mecanica, conductivitatea, dar si restul calitatilor raman neschimbate pe toata durata utilizarii;
  • Polistirenul extrudat impedica formarea igrasiilor si a mucegaiului.

Astfel, analizand acest avantaje este clar ca pentru cei care doresc sa aiba o izolatie eficienta a casei trebuie sa aleaga polistiren extrudat.

La Mesteru Manole gasiti polistiren extrudat de cea mai buna calitate

Magazinul online Mesteru Manole va pune la dispozitie mai mult variante si dimensiuni de polistiren extrudat din care sa va alegeti modelul de care aveti nevoie pentru proiectul vostru.

Este important sa utilizati intotdeauna materiale de calitate, deci trebuie sa fiti atenti de unde il cumparati. Pe piata exista foarte multi furnizori care vand acest material, dar din pacate nu toti vand unul de calitate.

De la Mesteru Manole puteti cumpara online materiale la preturi foarte bune si veti beneficia si de consiliere de specialitate pentru proiectul vostru

Comments Off on Vrei sa iti izolezi casa? Alege polistirenul extrudat! Tags:

Author:

This author has published 62 articles so far. More info about the author is coming soon.