10 Motive pentru care sa achiztionezi un dormitor de tineret

March 17, 2019 | Author: | Posted in Cumparaturi

dormitor fete

1. Un dormitor de tineret va crea in spatiul copilului tau un loc sigur si personal pentru toate activitatile care ii fac placere

2. Amenajand un dormitor de tineret, copilul tau va petrece timp de calitate cu prietenii lui.

3. Se va putea pregati pentru examene in liniste, fara a fi deranjat de restul familiei.

4. Oricine are nevoie de intimitate si copilul tau nu face exceptie. Un dormitor de tineret este solutia ideala pentru o dezvoltare psichica armonioasa.

5. In perioada pubertatii, corpul adolescentilor se modifica, la fel si sentimentele sau perceptiile lor. Impartind o camera cu altcineva, sau dormind intr-un spatiu accesibil tuturor, nu reprezinta cea mai grozava idee. Copilul tau se va simti mai confortabil in drumul spre maturizare, daca se va afla in propriul dormitor de tineret.

6. Un dormitor de tineret poate fi util si pentru tine, ca parinte. Uneori copilul tau va dori sa asculte muzica, sa discute cu prietenii si sa stea treaz pana tarziu. In camera lui poate face aceste lucruri linistit, fara sa deranjeze restul familiei.

7. Daca vei achizitiona un dormitor de tineret pentru copilul tau, acesta isi va putea organiza lucrurile dupa bunul plac, in spatiul sau, fara ca tu sa te mai impiedici de ele prin toata casa. Cu siguranta ai intampinat aceasta problema…

8. Un dormitor de tineret iti va invata copilul sa fie responsabil si organizat. El se va ocupa de curatenie, de aranjatul hainelor si isi va depozita cartile, stilourile si jocurile astfel incat sa stie de unde le poate lua cand are nevoie.Un dulap il va ajuta tot timpul!

9. Copilu tau va face curatenie in camera lui, astfel, un dormitor de tineret iti poate invata copilul sa respecte curatenia pe care o faci intotdeauna in casa.

10. Un dormitor de tineret ii va permite copilului tau sa petreaca timp cu el insusi, astfel, va ajunge sa isi cunoasca punctele forte si slabicunile.

Cum sa achizionezi un dormitor de tineret, potrivit copilului tau?

Este foarte important in momentul achizionarii unui dormitor de tineret, sa iei in considerare gusturile, ideile si dorintele copilului tau. Un dormitor de tineret potrivit pentru copilul si familia ta trebuie sa respecte cateva reguli. In primul rand, alege mobila dormitorului alaturi de copilul tau. Deoarece va fi spatiul lui, acesta are un cuvant important de spus in decorarea lui. Dormitorul trebuie sa ii ofere siguranta, liniste si incredere, dar sa contina si note potrivite cu personalitatea lui. In al doilea rand, alege o paleta cromatica potrivita varstei si tine cont daca alegi un dormitor de tineret pentru fetita sau pentru baiat. Acest aspect este foarte important. Dupa ce ai achizitionat dormitorul de tineret, alege asternuturi de calitate pentru pat. In ultimul rand, lasa-ti copilul sa viseze si sa-si aranjeze orice il face sa se simta confortabil in camera lui.

Comments Off on 10 Motive pentru care sa achiztionezi un dormitor de tineret Tags: , ,

Author:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.