Super oferte la gama de patuturi din lemn pentru copii de la Dango

July 30, 2018 | Author: | Posted in Cumparaturi

Patuturi din lemn pentru copii

Atunci cand vrei sa cumperi patuturi din lemn pentru copii, trebuie sa tii cont ca, in primul rand ca, patuturile din lemn pentru copii sunt menite sa ajute la siguranta si confortul copilului. Deci, criteriile in functie de care vei alege patutul perfect sunt mai ales cele practice.

Dupa cum bine stii, bebelusii cresc foarte repede, asa ca cea mai inteligenta decizie ar fi sa alegi unul pe care sa-l poti folosi din prima zi pana la varsta de maxim 3-4 anisori. In acest fel, investitia ta isi va merita efortul, iar spatiul camerei copilului nu va avea de suferit.

Alege patuturi din lemn de calitate pentru copii

In primul rand, alege patuturi pentru copii de la Dango pentru ca acestea sunt realizate din materiale rezistente si sigure, astfel incat sa nu ai surprize neplacute sau accidente. Discutand strict despre tipurile de patuturi din lemn vandute de magazinele online trebuie mentionat ca aceste patuturi sunt mult mai rezistente decat patuturile pliabile, find realizate din lemn de esenta tare. De regula, parintii tind sa achizitioneze acest tip de patut, deoarece au o stabilitate mai mare si pot fi utilizate si pentru viitoarele generatii. Aceste patuturi din lemn sunt recomandate a fi folosite pentru copiii cu varste de pana la 4 ani si ofera  posibilitatea de a fi reglate la anumite inaltimi pentru a oferi parintilor posibilitatea de a lua mai usor copilul din patut.

La orice model de patuturi din lemn pentru copii, siguranta si confortul trebuie sa fie pe primul loc

Patut din lemn – Patutul clasic din lemn este o alegere buna pentru orice incapere. Putem opta pentru un patut cu doua sau cel putin trei nivele de inaltime, pentru ca este un produs de mobilier rezistent si poate fi tinut si atunci cand bebelusul creste mai mare. Primul nivel sau nivelul superior este recomandat din prima zi de viata pana in clipa in care bebelusul incepe sa se ridice singur in fund. Nivelul doi sau cel intermediar il folosim din clipa in care bebelusul sta singur in fund si incepe sa se ridice in picioare. Iar nivelul inferior se utilizeaza din momentul in care bebelusul se ridica in picioare.

Utilitatea patuturilor din lemn pentru copii este importanta

Alege din gama patuturi din lemn, pentru copilul tau  si vei beneficia de un program de fidelizare, livrare rapida si transport gratuit la produsele de peste 400 lei. Patuturile oferite de magazinul online Dango.ro sunt de calitate, sigure si confortabile, in plus le vei achizitiona la un pret accesibil.

patut din lemn cu sertar pentru copii si bebelusi de la Dango.ro

Comments Off on Super oferte la gama de patuturi din lemn pentru copii de la Dango Tags: , , ,

Author:

This author has published 8 articles so far. More info about the author is coming soon.