Crearea site-urilor web de la zero

September 22, 2019 | Author: | Posted in Din online

Serviciul de realizare site poate fi contractat de la o agentie de web design profesionala si este adresat companiilor si firmelor mici, mijlocii si mari, precum si intreprinzatorilor individuali. Obiectivele de realizare site pot fi multe si variate, asa ca iata cateva exemple:

  • prezentare pe internet – aproape fiecare furnizor de servicii sau companie, are nevoie de un site.
  • pentru informatii de contact, cum ar fi carte de vizita electronica /online  – care poate fi gasita in intreaga lume, in diferite limbi.
  • pentru a reprezenta produsele pe care le produce o firma sau o companie sau pentru a vinde diferite produse si servicii.
  • pentru a promova un brand pe internet prin intermediul site-ului.
  • pentru alte scopuri.
  • si, cel mai important, profitul din realizarea fiecaruia dintre aceste obiective enumerate mai sus.

Realizare site web

Poti realiza singur un site gratuit, dar cel mai important, este ca acest site sa iti indeplineasca obiectivele. Daca doresti doar sa realizezi un site pentru a fi accesat online punand o adresa URL a site-ului pe o carte de vizita, acest lucru nu este dificil,  in 95% din cazuri. Cu toate acestea, este dificil sa te asiguri ca site-ul a fost  realizat cu o viziune pe termen lung, bine proiectat (astfel incat vizitatorii sa nu paraseasca site-ul atunci cand il vad), cel putin usor optimizat pentru motorul de cautare (astfel incat cel putin dupa numele companiei, sa fii gasit), si nu in ultimul rand, sa aiba o incarcare rapida.

Crearea site-urilor de la zero

Pentru realizarea unui site profesional, trebuie sa cunosti piata si trebuie sa cunosti nevoile publicului. Agentia exploreaza ce ofera concurentii tai si cum ofera, pentru a avea un public tinta. De asemenea, ajuta la realizarea unui site care satisface interogarile utilizatorilor intr-un mod pe care nimeni nu l-a mai facut pana acum. Ceea ce diferentiaza fundamental o agentie profesionala de alte agentii, care ofera servicii de realizare site, este ca aceasta se concentreaza pe dorintele clientului. Clientul are intotdeauna dreptate si este posibil sa aiba idei grozave. Prin urmare, agentia profesionala se straduie sa isi multumeasca clientii, iar rezultatul te va multumi cu siguranta. 

Reproiectarea  unui site existent

Daca imbunatatirea vechiului site este imposibila sau lipsita de speranta, poti apela la agentia profesionala, care ofera servicii  de inalta calitate. Crearea unui nou site folosind ideile site-ului vechi permite imbunatatirea conversiei, indeplinirea cerintelor publicului tinta si, in acelasi timp, mentinerea succesului pe care l-ai obtinut deja in domeniul marketingului online.

Realizarea unui site se creeaza cu o structura a sectiunilor si a interfetei bine gandite. Vazand schita creata de specialistul agentiei , vei putea evalua respectarea sarcinilor si, daca este necesar, poti face modificari preliminare. Astfel, dezvoltarea designului si software-ului se va baza pe prototipul aprobat de client, care va evita surprizele si va efectua lucrarea cat mai rapid si eficient posibil, cu un minim de „modificari” in acest proces. Un site este realizat si pentru a fi un instrument de afaceri conceput pentru a aduce profit. Depinde de agentia de web design daca site-ul este facut „pentru spectacol” sau pentru a obtine beneficii reale din afacerea ta.

Comments Off on Crearea site-urilor web de la zero Tags: , ,

Author:

This author has published 46 articles so far. More info about the author is coming soon.