Creatie grafica

March 25, 2019 | Author: | Posted in Din online

De exemplu, daca intri intr-un magazin, primul lucru care te intereseaza este designul ambalajului. Acelasi lucru se intampla si cu site-ul. Designul sau ar trebui sa fie o creatie grafica unica si placuta pentru ochi. Este important sa creezi structura cea mai convenabila, astfel incat clientul sa poata avea acces rapid la orice informatie de interes pentru resursele tale. Este foarte important sa alegi schema potrivita pentru inregistrare. Cel mai bine este sa nu supraincarci site-ul cu diferite culori sau animatii tipatoare. Astfel de efecte adesea duc la respingerea de catre utilizatori sau pur si simplu nu interfereaza cu gasirea informatiilor corecte. In cea mai mare parte, clientul are un avantaj fata de site, indreptandu-se spre tema unde poate gasi cu usurinta tot ce are nevoie.

Sarcina creatiei grafice

Sarcina creatiei grafice este de a face o impresie buna despre site-ul tau si despre serviciile pe care le ofera. Trebuie creat un logo special pentru resursa ta, astfel incat clientii tai sa te poata recunoaste cu usurinta si sa faci fata cu usurinta concurentilor. Realizand creatia grafica pentru pagina principala, ar trebui sa abordezi cu grija si cu gust designul tuturor paginilor site-ului.

Creatie grafica

Ce este o profesie de web designer?

Cunostinte si abilitatea de a produce interes vizitatorilor cu ecranul computerului si cu ajutorul tehnologiilor moderne – acesta este scopul principal al activitatii de web designer. Aceasta profesie presupune un alt tip de design. Crearea unei interfete convenabile si simple este o sarcina importanta pentru reprezentantii acestei ramuri. Un web designer trebuie sa fie creativ, sa aiba un gust artistic dezvoltat si sa fie un utilizator obisnuit al diverselor programe. El este direct implicat in proiectarea si crearea unui proiect pe internet. In cazul in care site-ul este convenabil de a fi utilizat si castiga rapid popularitate, atunci se poate spune cu incredere ca munca web designer-ului s-a facut perfect.

Abilitatile pe care un designer de web ar trebui sa le aiba:

 • Intelegerea politicilor de marketing pe internet
 • Cunoasterea programelor grafice
 • Un bun gust si stil de creatie grafica
 • Cunoasterea excelenta a principiilor de utilizare a site-ului
 • Intelegerea principiilor de aspect
 • Cunoasterea CSS, HTML

Calitatile personale pe care un web designer ar trebui sa le aiba:

 • memorie minunata
 • Gandire creativa
 • Abilitatea de a-si implementa corect ideile
 • Perseverenta

Etape de dezvoltare in creatia grafica

Fiecare etapa a lucrarii de creatie grafica este foarte importanta pentru site, luand in considerare fiecare aspect:

 1. Primul lucru important pentru un expert, este de a intelege scopul crearii unei resurse. Trebuie sa se ia imediat in considerare structura, aspectul si functionalitatea site-ului. Dupa ce se discuta fiecare element mentionat, proiectul trece printr-o etapa de coordonare cu clientul.
 2. Se creeaza o structura viitoare de livrare a continutului si se creeaza o retea modulara comuna. Crearea celui mai convenabil tip de furnizare de informatii este una dintre cele mai importante sarcini ale dezvoltatorului in acest stadiu.
 3. Proiectarea site-ului este dezvoltata intr-un editor grafic. Aici dezvoltatorul web implementeaza toate ideile sale, convenite cu clientul.
 4. Imaginea grafica a paginii este impartita in elemente separate. Procesul de creare a unui design intr-un cod,  este efectuat pentru browsere si  pentru a afisa resursele tale de internet.
Comments Off on Creatie grafica Tags: , ,

Author:

This author has published 65 articles so far. More info about the author is coming soon.